13. septembra dienas horoskops – nepārtrauc censties!

AUNS Tev jāatrod motivācija, kas ļaus darbu pabeigt tik, cik ātri vien iespējams. Pārējo laiku jāpavada kopā ar ģimeni – tas, lai patīkamākas emocijas.

VĒRSIS Šodien īsti nejutīsies kā savā ādā. Parādīsies arī kādas mazas veselības problēmas – nevajag satraukties, bet tās ietekmēs pašsajūtu.

DVĪŅI Pārāk daudz pēdējā laikā esi domājis par darbu un aizmirsis par personīgo dzīvi. Noliec visu citu malā un šodien pievērsies romantikai!

VĒZIS Lai arī kādi šķēršļi tev šodien tiktu nolikti priekšā, centies saglabāt mieru. Ja būs miers, tad visam veiksmīgi tiksi pāri, ja nē – būs jāpacīnās.

LAUVA Kādas ikdienišķas lietas, kas it kā notiek katru dienu, pēkšņi dzīvi pagriezīs citā virzienā. Tas viss ir tikai uz labu, bet tev ir jābūt tam gatavam.

JAUNAVA Izbaudi šo brīvības pilno dienu, nevajag ieslīgt darbos līdz ausīm, domā par savu labsajūtu. Manāmi pieaugs tava pašapziņa dažādu notikumu dēļ.

SVARI Tavi pienākumi no tevis prasīs vairāk nekā jebkad. Neatslābsti, daudz ko palaid garām tik viegli plūstot visam cauri!

SKORPIONS Šodien pastāv liela iespējamība atjaunot jau sen izjukušu draudzību. Pieļausi kļūdas, bet tādas pagalam cilvēcīgas – bez uztraukumiem!

STRĒLNIEKS Panākumi būs atkarīgi no tavas spējas izvērtēt, ar kādiem līdzekļiem jāspēlē. Neuztver šodienu nopietni- visu tā mierīgi.

MEŽĀZIS Šodien tiksi skaidrībā ar savām jūtām, domām un plāniem. Sapratīsi, ka nevar stāvēt uz vietas – vadies pēc jaunajiem mērķiem!

ŪDENSVĪRS Šodiena tev sola mazas pārmaiņas personiskajā dzīvē. Jaunas vēsmas atnesīs romantiskas jūtas- atliek tikai rīkoties.

ZIVIS Krasās pārmaiņas tevi izsitīs no sliedēm, bet savākties nāksies paša spēkiem. Negaidi, kad kāds izdarīs kaut ko tavā vietā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment