13 un 14 gadu vecas pusaudzes šaņem mūža ieslodzījumu par prātam neaptveramu noziegumu

 

Selfiji sociālajos tīklos

Meiteņu nogalinātā sieviete, vārdā Andžela Vraitsone, bijusi alkoholiķe, kas gan nekā neattaisno noziegumu. Pusaudzes sievieti mocījušas, vēršot pret viņu vairākus savus “darbarīkus” – lāpstu, televizoru, kafijas galdiņu un arī nūju ar metāla izaugumiem. Upure guva vairāk nekā 100 ievainojumu, no kuriem 80 sejā.

Sievietes mocīšanas laikā meitenes par viņu arī ņirgājušās, taisījušas ar viņu kopā “selfijus”, kurus pēc tam ievietojušas interneta sociālajās vietnēs.

 

Nekādas nožēlas

“Mūsu sabiedrībā ir grūti iedomāties, ka divas tik jaunas meitenes varētu būt spējīgas uz tāda mēroga vardarbību,” izteicies tiesas prokurors Gerijs Veirhams, kurš noziegumu raksturo kā “barbarisku”.

“Ņemot vērā nozieguma smagumu, varētu sagaidīt, ka meitenes izjutīs nožēlu pēc Vraitsones jaunkundzes nāves. Bet, gluži pretēji – viņas nekādu nožēlu nav izrādījušas,” prokurors piebilst.

Avots: 20minutes.fr

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">alens</cite>

    TAADI jaunieshi,kas tagad dziivo pagaajushaa gadsimta 70-80 gados 85%no viniem tiktu iebaasti Trakomaajaa!

  • <cite class="fn">PUCITE</cite>

    galvenais ka ,,s”aņem !!!!

  • <cite class="fn">Patiesais.</cite>

    Es uzskatu , ka dabūja pēc nopelniem…
    Kaut gan vajadzētu sodīt tieši tā pat…
    Sāpīgi un bez žēlastības.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Tas vel maigs sods, vajadzēja viņas pašas nogalināt, tad būtu godīgu sodu saņēmušas

  • <cite class="fn">es zinu</cite>

    Kur tad tas tā noticis? ne jau pie mums! Pie mums taču tādus “bērniņus” nesoda, bērniņam tikai jāaprunājas ar psihologu, lai viņš nejūtas slikti, ka tantiņa bijusi tik švaka un ņēmusi un nomirusi

  • <cite class="fn">Es</cite>

    Lielbtitanija pusaudzi ir kobktetu debili un uzvedas ka pedejie lopi. Ipasi melnie un babaji. Tadus apsist ar mietu bet viniem.tak visatlautiba ar siksnu nekad nav dabujusi te re nevar

Leave a Comment