14. marta dienas horoskops – neizvairies no pienākuma!

1

AUNS Dienas gaitā tev parādīsies stabilāks skats uz nākotni. Iznākums dienai būs atkarīgs no tā, cik ļoti tu būsi gatavs riskēt.

2

VĒRSIS Radīsies kritiska situācija – gan mājās, gan darbā. Nepieņem kompromisus, cīnies par savu. Uzticēties vari tikai un vienīgi sev.

3

DVĪŅI Būs apjukums galvā, nevarēsi tikt galā ar nomācošām domām. Neaizmirsti par veselību, otro dienas pusi būtu vēlams pavadīt mājās.

4

VĒZIS Lai arī kas šodien atgadītos, būs jāveic savi pienākumi. Ir svarīgas lietas, par kurām nedrīksti aizmirst – šodien visu pieraksti!

5

LAUVA Dažādas neveiksmes komunikācijā ar cilvēkiem. Domā par veselību, par labu pašsajūtu. Ieteicams pavadīt laiku pie ūdens.

6

JAUNAVA Šodien tu dosi priekšroku individuālam darbam. Negaidi neko brīnumainu. Ja nebūsi aizrauts ar to, ko darīsi, viss saies grīstē.

7

SVARI Iespējami kādi negadījumi, ja nepievērsīsi apkārtējam pietiekami lielu uzmanību. Izvairies no konfliktiem, parādot savu inteliģento pusi.

8

SKORPIONS Lai viss sanāktu, kā plānots, būs nepieciešamas radošas idejas. Neesi pārāk tuvs tiem, kuriem nespēj līdz galam uzticēties.

9

STRĒLNIEKS Nesapratīsi dažu cilvēku rīcību, bet tas nenozīmē, ka pašam ir jāpadodas. Ieklausies sevī, šodien nav vērts sekot baram.

10

MEŽĀZIS Intuīcija ļaus atpazīt ienaidniekus un izvairīties no viņiem. Mētāsies no vienas lietas pie otras, bet ātri vien pie tā pieradīsi.

11

ŪDENSVĪRS Tipiska diena. Negaidi neko jaunu un pārsteidzošu, bet koncentrējies uz to, lai viss ritētu pēc plāna. Vajadzīga arī atpūta!

12

ZIVIS Tevi šodien pārņems burvīgas sajūtas, kas dažus brīžus vīsies kopā ar nepatīkamiem mirkļiem. Nedomā negatīvi, jo tas ietekmē notikumus!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment