15. aprīļa dienas horoskops – nepārstāj cerēt!

1

AUNS Tev šodien būs lieli prieki, beidzot piepildīsies tas, uz ko ilgi esi cerējis. Tikai nenomet visu pārējo malā, nāksies visu apvienot.

2

VĒRSIS Jo vairāk mīlestības dosi citiem, jo vairāk saņemsi atpakaļ. Cilvēki ir pelnījuši tavu labklājību, neko no sevis nevajag tēlot.

3

DVĪŅI Tie, kas šodien būs tuvumā, ir tie, kuriem tur būtu jābūt vienmēr. Nevērtē cilvēkus pēc cepures, ļauj viņiem izpausties.

4

VĒZIS Pārāk nesodi cilvēkus par to, kādi viņi ir. Domā par savu veselību, sāc jaunu režīmu. Neskaties atpakaļ pagātnē, tur nekā nav.

5

LAUVA Domā tikai uz priekšu, neļauj kaut kam sevi apstādināt ceļā. Būs šķēršļi, bet tu lieliski spēsi pārlēkt tiem pāri, esi stipra!

6

JAUNAVA Ar cita galvu tu nedomāsi, tādēļ šodien daudz būs lietā jāliek savējā. Palīdzi tiem, kuriem ir problēmas, jo šodien tādi uzradīsies.

7

SVARI Paklausies tajā, ko saka cilvēki no malas, varbūt tomēr kaut kas ir jāmaina. Bezatbildība var tevi novest uz pavisam bēdīga ceļa.

8

SKORPIONS Ieklausies savā iekšējā balsī – ko tā saka? Nerīkojies par spīti, rīkojies tā, kā uzskati par pareizu. Rezultāti būs neparedzami.

9

STRĒLNIEKS Daudz jaunu seju, jaunu pazīšanos. Izmanto šīs dienas situāciju savā labā, bet nāksies visu laiku saglabāt pozitīvismu.

10

MEŽĀZIS Nepaļaujies tik daudz uz citiem. Maini kaut ko savas mājas interjerā, kaut kas neļauj tavam garastāvoklim atbrīvoties.

11

ŪDENSVĪRS Ja liekas, ka kāds ir apsēdies uz pleciem, sēdini nost! Tev nav jābūt pakalpiņam, lai arī kā gribētos izpatikt. Domā par savu dzīvi!

12

ZIVIS Cilvēki šodien gribēs ar tevi komunicēt – izmanto to savā labā. Nesēdi viens stūrī, bet cīnies par uzmanību un jaunām pazīšanām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment