15. decembra dienas horoskops – visam var tikt pāri!

1

Nevajag šodien atļaut citiem kāpt sev uz galvas. Daudzi gribēs atrasties tavā kompānijā – šodien nedrīksti aizmirst par saviem draugiem.

2

Labas lietas notiek ar tiem, kuri arī tādas dara. Šodien karma uz tevi skatās – dari to, ko gribi saņemt atpakaļ.

3

Nevajag domāt, ka viss notiek tā, lai kaut kā ietekmētu tevi. Cilvēki tev šodien nemaz nepievērsīs uzmanību, nav jēgas iespringt.

4

Apdomā labi visus lēmumus. Nevajag piekāpties, ja nepiekrīti kādam viedoklim. Pastāvi par sevi, esi, cik spēcīgs vien vari būt!

5

Visiem izdabāt nevarēsi, tāpēc koncentrējies uz svarīgāko. Atnāks atmiņā pagātnes kļūdas, bet centies tām pārāk daudz uzmanības nepievērst.

6

Nevajag uzstāt, ja neredzi atbildes reakciju. Šodien būs daudz izaicinājumu, bet visus pieņemt gan nevajag.

7

Nepievērs uzmanību sīkumiem un esi atklāts – citādāk vari iekulties nepatikšanās. Pārdomā savus nākamos gājienus!

Lasi vēl: Iemīļotas slavenības, kuras paveikušas smagus noziegumus: #2 ir šokējoši, bet fakts!

8

Izvairies no nevajadzīgiem braucieniem un tikšanām. Ja nenopietni izturēsies pret veselību, tas var beigties pat ļoti slikti.

9

Jābūt extra-piesardzīgam visās lietās, ko šodien darīsi. Pārāk liela enerģija padarīs tevi neuzmanīgu, tādēļ būs jādomā līdzi.

10

Šodien nāks gaismā tavi talanti, un pats arī kļūsi optimistiskāks. Vairāk domā par cilvēkiem, kurus vari sāpināt – vairāk maiguma.

11

Saspringta diena, kas nostāsies pretstatā ar tavu dzīves pārliecību. Bet tas beigu beigās tikai pārbaudīs tavu spēku un nostāju.

12

Gaidi šodien patīkamu pārsteigumu! Nonāksi uzmanības centrā, kas ļaus tev parādīt savu pozitīvāko pusi. Neuzsāc romantiskas attiecības!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment