15 iemesli, kāpēc sievietes dažreiz pārstāj nodarboties ar seksu ar savu vīrieti: neticēsi!

capture

Viena no biežākajām lietām, par ko vīrieši mēdz uztraukties attiecībās, ir tas, ka pēkšņi otrā pusīte vairs nevēlas – vai varētu sākt nevēlēties – nodarboties ar seksu.

Un kāpēc tā notiek? Mīļotās parasti to nespēj izskaidrot vai arī piedāvā dažādus populārus aizbildinājumus kā “man sāp galva”, “esmu nogurusi”, utt.

Parasti mēs nojaušam, ka īstie iemesli tomēr ir citādi – un tā arī ir. Lūk, 15 sievietes pēc tam, kad viņām uzdots jautājums “Kāpēc jūs reti vai nekad nenodarbojaties ar seksu ar savu otro pusīti?”, beidzot sniegušas patiesi godīgas atbildes par to, kas īstenībā viņas attur no intimitātes.

Lielākā daļa no viņu nosauktajiem iemesliem vīriešiem būs pārsteigums, jo par ko tādu nebūtu spējuši pat iedomāties. Lai vai kā – šis ir jāzina ikvienam vīrietim. Pat jau draudzene tev pagaidām seksu vēl neatsaka, tu nevari zināt, kas notiks nākotnē.

Lasi vēl: Viņš atteica sievai seksu, jo bija noguris. Tā izrādījās lielākā kļūda viņa mūžā

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! https://goo.gl/YAez31</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esmu izveidojis īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī!

Leave a Comment