15 iemesli, kāpēc sievietes dažreiz pārstāj nodarboties ar seksu ar savu vīrieti: neticēsi!

1. Mans puisis izstāstīja saviem draugiem, kādas lietas mēs darām, kad esam vienatnē, tādēļ es pārstāju nodarboties ar seksu ar viņu. Ja viņš vēlas uzvesties kā bērns, tad bērni nenodarbojas ar seksu.

2. Es pārstāju nodarboties ar seksu ar savu puisi, jo laikam vairs neesmu viņā iemīlējusies. Viņš to saprata pirms manis pašas.

3. Es pārstāju nodarboties ar seksu ar savu puisi, jo es labāk to spēju izdarīt pati.

4. Es pārstāju nodarboties ar seksu ar savu puisi, jo pēc tam, kad esam to darījuši, es jūtos ļoti slikti. Tā, it kā es būtu izdarījusi nepiedodamu grēku.

5. Man vairs nav sekss ar savu puisi īpaši bieži, jo man apnicis izlikties, ka viņš ir kaut cik labs gultā.

6. Es pārstāju nodarboties ar seksu ar savu puisi, jo man tagad ir nenormāli bail palikt stāvoklī.

7. Es pārstāju nodarboties ar seksu ar savu puisi tāpēc, ka joprojām neesmu tikusi pāri savam bijušajam.

8. Es nesen pārstāju nodarboties ar seksu ar savu puisi, jo viņš izdara uz mani spiedienu ātrāk palikt stāvoklī. Man ir 27, viņam 33 gadi.

9. Es pārstāju nodarboties ar seksu ar savu vīru, jo viņam ir vāja erekcija.

10. Mans puisis nevar saprast, kāpēc es pārstāju nodarboties ar seksu ar viņu. Man bail viņam teikt, ka tas ir tādēļ, ka viņš ir briesmīgs gultā.

11. Es pārstāju nodarboties ar seksu ar savu puisi, jo vēlējos nonākt tuvāk Dievam. Pagājuši 3 mēneši, un viņš vēl nav mani pametis.

12. Pēc bērna piedzimšanas es galīgi nejūtos seksīga, tāpēc neesmu gulējusi ar vīru 5 mēnešus.

Lasi vēl: Viņš atteica sievai seksu, jo bija noguris. Tā izrādījās lielākā kļūda viņa mūžā

13. Depresijas dēļ man nav nekādas dzimumtieksmes. Es jūtos slikti par to, jo tas nozīmē, ka man nekad nav seksa ar savu puisi. Es jūtos ļoti slikti par to.

14. Es reti nodarbojos ar seksu ar savu puisi, jo man šķiet, ka mana vagīna izskatās jocīgi, bet nezinu, kā lai pasaka viņam, ka uztraucos par savu ķermeni.

15. Dažreiz es atsaku savam puisim seksu tādēļ, ka jūtos ļoti nepašpārliecināta, tad kļūstu emocionāla un man šķiet, ka viņš nezina, ko darīt.

Avots: whisper.sh

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! https://goo.gl/YAez31</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esmu izveidojis īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī!

Leave a Comment