15 lietas, no kurām atsacīties, lai tu kļūtu laimīgs!

  1. Atsakies no vajadzības vienmēr izteikt savu patiesību

Dažiem no mums vienmēr gribas, lai mums būtu taisnība. Kad vien rodas tāda iespēja, mēs strīdamies par to, ko uzskatām par pareizu, mēs to darām par spīti strīdam. Tas vienkārši nav tā vērts, vai tu tā neuzskati? Kopš šī brīža, ja tu izjūti vēlmi iesaistīties strīdā, lai pierādītu savu taisnību, pajautā sev šo vienkāršo jautājumu: „Vai man jāizcīna patiesība vai labāk būt jaukam?” Ļauj man tevi pārtraukt…protams, ka jābūt jaukam! Vai tavs ego tiešām ir tik liels?

  1. Atsakies no vēlmes visu kontrolēt

Pārstāj mēģināt visu kontrolēt! Nav svarīgi, vai tā ir ballīte ar draugiem vai tie ir darba kolēģi, vai kāda cita persona, ko esi saticis, vienkārši ļauj visam notikt tā, kā tas notiek. Tu būsi pārsteigts par to, cik labi tu par to jutīsies. Atlaižot kontroles grožus, viss tiek padarīts. Pasauli iekaro tie, kuri spēj atlaist grožus, bet kad tu mēģini un mēģini, pasaule nav uzvarama.

  1. Atsakies no vainas meklēšanas

Pārstāj vainot citus pie tā, ko pats neesi savā dzīvē sasniedzis, pie tā, ko jūti vai nejūti. Pārstāj tērēt savu enerģiju un uzņemies atbildību par savu dzīvi.

  1. Atsakies no pašgraujošām sarunām ar sevi

Šajā pasaulē ir tik daudz cilvēku, kas vienkārši padodas vai nemaz neuzsāk neko tikai tādēļ, ka viņiem ir negatīvi noskaņotas domas. Netici visam, ko tavs prāts tev saka, it īpaši centies neņemt vērā tās negatīvās domas. Tu esi labāks, nekā domā, un tu vari paveikt jebko, kas ienāk tavā prātā, tev vienkārši sev jānotic. Prāts ir vispārākais instruments, ja to pareizi izmanto, tomēr, ja to izmanto nepareizi, tas var kļūt destruktīvs.

  1. Atsakies no ierobežojošiem aizspriedumiem

Nav nevienas neiespējamas lietas, viss ir iespējams, tas viss ir tikai ticības jautājums. Pārstāj ierobežot savu ticību, domājot, ka tu vari vai nevari, domājot par to, kas ir iespējams un kas nav iespējams. Kopš šī brīža, tu savā dzīvē sasniegsi to, ko vēlies. Izplet spārnus un lido! Ticība nav ideja, ko virza prāts, tā ir ideja, kas aptver prātu.

  1. Aizmirsti par sūdzēšanos

Ļaudis, nekad nenovērtējiet par zemu pozitīvās domāšanas spēku! Pārstājiet pastāvīgi sūdzēties par visu. Par cilvēkiem, situācijām, notikumiem, kas tevi sarūgtina vai sadusmo, nekas tevi nevar padarīt nelaimīgu, vienīgais, kas var likt tev justies slikti un nožēlojami, esi tu pats. Nepieļauj to, situācija neizraisa reakciju, tu pats izvēlies, kā reaģēt!

  1. Atsakies no kritizēšanas

Atsakies no vēlmes kritizēt lietas, notikumus un cilvēkus, kas atšķiras no tevis. Mēs visi esam savādāki, tomēr kaut kādā ziņā esam vienādi. Mēs visi vēlamies vienas un tās pašas lietas, kā, piemēram, vēlamies būt laimīgi, mīlēti un saprasti.

  1. Atsakies no vēlmes atstāt iespaidu uz citiem

Necenties būt cilvēks, kas neesi. Nemēģini iepatikties cilvēkiem – tajā brīdī, kad tu pārstāsi tik ļoti pūlēties, brīdī, kad noņemsi savu masku, tu atklāsi, ka cilvēki ir piesaistīti tavas patiesās būtības dēļ.

  1. Atsakies no atturēšanās kaut ko mainīt

Pat tad, ja citi cilvēki tā neuzskata, pārmaiņas nāk par labu. Pārmaiņas palīdz tev nonākt no punkta A punktā B. Pārmaiņas palīdzēs uzlabot tavu dzīvi un tev apkārt esošo cilvēku dzīvi. Pieņem pārmaiņas – nepretojies tām!

  1. Aizmirsti par apzīmēšanu

Pārstāj apzīmēt lietas, cilvēkus un notikumus, kurus tu nesaproti un uzskati, ka tie ir dīvaini vai savādi. Centies būt atvērts pret jaunām lietām.Prāts strādā tikai tad, kad tas ir atvērts. Ignorances augstākā forma ir kādas lietas atstumšana, neko par to nezinot.

  1. Aizmirsti par savām bailēm

Nav tāda lieta kā bailes. Tāda lieta vienkārši neeksistē, tu pats to esi izdomājis. Tas viss ir tava galvā. Pielabo iekšpusi un ārpuse būs tāda, kā vēlies. Vienīgā lieta, no kuras mums ir jābaidās, ir pašas bailes.

  1. Atsakies no saviem attaisnojumiem

Atsakies no visiem attaisnojumiem – tūliņ pat. Tev tie vairs nav vajadzīgi. Bieži vien mēs paši sevi ierobežojam, jo ir ērti palaist visu garām un nemaz necensties. Un pat tad, kad mēs tomēr pamēģinām, mēs attaisnojamies un esam iesprūduši apburtajā lokā. 99,9% gadījumu šie attaisnojumi pat nav īsti.

  1. Aizmirsti par pagātni

Zinu jau zinu, to ir vieglāk pateikt, nekā izdarīt. Tomēr tas ir kritisks punkts, kas jāievēro. Pagātne izskatās daudz labāk, nekā nākotne? Par spīti tam neaizmirsti, ka viss, kas mums pieder, ir nākotne, tādēļ pārstāj sevi mānīt. Izbaudi katru mirkli, darot to, kas tev patīk. Sagatavojies nākotnei, tomēr vienmēr zini, ka tu atrodies tagadnē. Atceries, dzīve ir ceļojums nevis galamērķis!

  1. Atsakies no saistībām

Šo konceptu ir ļoti grūti apgūt. Tomēr tas nav neiespējami. Tas mirklis, kad tu atsvešinies no lietām, nenozīmē, ka tu  vairs tās nemīli, jo mīlestība un pieķeršanās nav saistītas lietas.  Pieķeršanās rodas no bailēm, bet mīlestība ir tīra, laba un pašaizliedzīga. Abas šīs īpašības nevar pastāvēt kopā.

  1. Atsakies dzīvot dzīvi pēc citu cilvēku iecerēm

Ļoti daudzi dzīvo svešu dzīvi. Viņi dzīvo tā, kā citi vēlētos dzīvot. Skolotāji, vecāki, partneri un draugi, viņi visi saka un domā, ka zina labāk, kas tev nepieciešams, tomēr tu nedrīksti ignorēt savu iekšējo balsi, kas čukst, ko tu patiesi vēlies. Necenties visiem izpatikt, nedzīvo pēc viņu iecerēm. Nezaudē kontroli pār savu dzīvi. Neaizmirsti par to, kas dara tevi laimīgu. Neaizmirsti par sevi. Tev ir tikai viena dzīve – tikai tā, kas ir tagad, izdzīvo to!

Avots: www.theawesomedaily.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment