15 veidi, kā kļūt skaistākam

  1. Labāk vispār bez odekolona, nekā pārspīlējot ar to. Nevajag uz sevis uzliet visu pudelīti, pietiks ar dažām smaržas pilītēm.
  2. Mākslīgā iedeguma losjonu vai krēmu ir grūti uzklāt, lai nepaliktu svītru, labāk aizej uz salonu un tur iegūsti mākslīgo iedegumu.
  3. Smirdīgas kājas-  tā ir sēnīte. Nēsā tikai kokvilnas zeķes, un pievērs uzmanību tam, lai tu nevalkā vienus un tos pašus apavus divas dienas pēc kārtas.
  4. Mūsdienīgiem vīriešiem, tā nav kauna lieta izraut spalvas no deguna.
  5. Vīrieši ar spīdīgām lupām – ļoti specifisks izskats. Izmanto higiēnisko lūpu balzāmu tikai, tad kad tava lūpu āda ir sasprēgājusi.
  6. Liftinga krēms pret grumbām palīdz vīrieša ādai labāk, nekā sieviešu.
  7. Tu neredzi kādas lietas krājas tavās ausīs, kad tu tās netīri. Ausis ir jātīra regulāri.
  8. Matus uz pieres ir jāapgriež tā, lai tie nebūtu garāki par 5 centimetriem. 
  9. Ja meitene tev matos pamana blaugznas, pasaki viņai, ka tev matos tikušas cepumu drupačas.
  10. Netīri mati labi izskatās tikai dušā.
  11. Izvēlies mazo matiņu likvidēšanai speciālas un ērtas mašīnītes, kas tev palīdzēs tikt vaļā no nevēlama apmatojuma ausīs.
  12. Matiņus uz rokām un kājām skuj tikai velosipēdisti un peldētāji, aerodinamikas piekritēji. Kā arī striptīzdejotāji, kas strādā vīriešu klubos.
  13. Bet apmatojumu , kas ir uz muguras nepieciešams likvidēt. Piemēram, ar vaska palīdzību salonos. Galvenais lai nelien ārā pa krekla krādziņu.
  14. 80% sieviešu uzskata dibenu par vienu no erotiskākajām vīrieša ķermeņa daļām, un viņām nepatīk, ka uz tava dibena ir biezs spalvains paklājs. Vai arī izvēlies to, ka tu nekad nepagriezīsi savu muguru pret meitenei un viņa neko neredzēs. Bet labāk tiec vaļā no tāda apmatojuma.
  15. Paduses labāk neskūt, bet apgriezt. Lai nemocītos ar šķērēm, nopērc parastu matu griežamo mašīnīti.

Avots: www.maximonline.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment