16. decembra dienas horoskops – nāksies darīt to, kas nebūs pa prātam!

1

Šodien tev ir gaidāms pārsteigums no kāda, par ko sen nekā neesi dzirdējis. Ja tev ir noslēpums, kas grauž, atrodi kādu, kam to uzticēt.

2

Nav vērts iespringt uz to, kas jau ilgi nesanāk. Labāk met to pie malas. Koncentrējies uz tiem cilvēkiem, kuri tev vienmēr ir blakus.

3

Neticamas izmaiņas ikdienas dzīvē. Nāksies adaptēties jaunā vidē, būt starp jauniem cilvēkiem. Būs kaut kā jānovērš stress.

4

Visiem nevajag izdabāt, vairāk domā par sevi. Visur, kur tik iesi, saskatīsi kādas zīmes – varbūt ir vērts tās iegaumēt?

5

Labi darbi novedīs pie laba iznākuma. Rīkojies tā, kā sirdsapziņa to atļauj, nevajag obligāti īstenot visu, ko biji iecerējis.

6

Maza novirze no grafika liks apstulbt, bet tev būs pietiekami daudz laika, lai saprastu, kas notiek. Drīz vien būsi atpakaļ vecajās sliedēs.

7

Nevari gaidīt, kad interesi izrādīs par tevi, pašam arī kaut kas ir jādara. Nenorobežojies no visiem, citādāk vienu dienu attapsies viens pats.

Lasi vēl: Psihiatri apstiprina, ka šie 7 ieradumi garantē lieliskas attiecības ar mīļoto cilvēku!

8

Gaidāmi vairāki piedāvājumi uz dažādiem piedzīvojumiem. Šoreiz ir vērts pasaudzēt sevi, tādēļ izvēlies darīt to, kas nodarīs mazāko kaitējumu.

9

Šodien nauda ir jātaupa, nedrīksti dzīvot izšķērdīgi. Galvā iešausies domas par mazliet citādākas dzīves izveidi.

10

Būs pilnīgs aptumsums, nesapratīsi, kas notiek. Protams, mīļie cilvēki no tā tevi izvilks. Neuzņemies šodien pārāk nopietnas saistības.

11

Kārtībai ir jābūt, un to šoreiz ieviesīsi tu. Liksies, ka neko nevari ietekmēt, tomēr patiesībā visas kārtis ir tavās rokās.

12

Šodien daudziem vajadzēs tavu palīdzību, tikai neļauj sevi izmantot. Būs uzmanīgāk jāseko līdzi veselībai.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment