16. marta dienas horoskops – dziļi ievelc elpu!

AUNS Svarīgākais šodien būs domas- ko domāsi, tas arī notiks. Pievērs uzmanību naudas lietām – pienācis laiks tur visu sakārtot.

VĒRSIS Pašam vien nāksies ar visu tikt galā. Liksies, ka ir par maz roku, lai ar visu tiktu galā. Dienas beigās nāks apskaidrība.

DVĪŅI Šodien atradīsi spēku, kas Tevī vienmēr ir bijis, bet neesi pamanījis. Pievērsies radošajām lietām- šodien tajās viss izdosies.

VĒZIS Pēdējais laiks, lai sāktu pildīt apņemšanās. Šodien tam būs enerģija. Saņemies un sāc darīt visu, ko esi atlicis jau ilgu laiku.

LAUVA Ja nepievērsīsi uzmanību sīkumiem, tas ietekmēs arī lielās lietas. Diena, kad visu var salikt pa plauktiņiem – ja ir plaukti.

JAUNAVA Šodien romantiska diena – tāds noskaņojums būs praktiski visu dienu. Vakarā pagatavo ko garšīgu – tam vajadzētu uzlabot garastāvokli.

SVARI Nevarēsi pats tikt galā ar savām emocijām, tādēļ netielējies un prasi palīdzību tur, kur to vari atrast. Visu šodien nepaspēsi.

SKORPIONS Nav vērts uztraukties par sīkumiem, lai arī ļoti šodien gribēsies. Necel gaismā citu melnās puses – tas neatmaksāsies tā, kā gribēsi.

STRĒLNIEKS Katram pienāk arī melnās dienas, tikai Tev tās drīzāk ir pelēcīgas. Atradīsi prieku šodien tur, kur tā pat it kā nemaz nav!

MEŽĀZIS Spēsi ieraudzīt visu skaisto, kas Tev ir. Nebaidies no jaunajiem izaicinājumiem- Tu tik un tā visu vienmēr spēj paspēt un izdarīt.

ŪDENSVĪRS Nesmel krūzē, kas jau ir pilna! Šodien gribēsies tikai dot un dot, kas nonāks līdz uzbāzībai – tādēļ labāk centies piebremzēt.

ZIVIS Tev šodien vajadzēs siltumu, tādēļ saģērbies cik biezi vien vari. Nedomā par to, kā Tev nav, lai arī no tā būs grūti izvairīties.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment