16. marta dienas horoskops – veiksmīga diena!

1

AUNS Izvēdini galvu no visām problēmām. Tavs cīņas spars ir sarucis, galīgi nevēlies vairs cīnīties un iet uz priekšu. Padomā labi!

2

VĒRSIS Neskumsti par to, ko nevari aizsniegt. Ja nejūti,ka saņem kaut ko atpakaļ,nevajag atdot tam sevi visu. Domā par sevi.

3

DVĪŅI Šo dienu pavadi mierīgi- bez nekādām straujām darbībām un lēmumiem. Atpūtini prātu no liekas informācijas

4

VĒZIS Priekšā gaida kaut kas,kas palīdzēs aizbēgt no rutīnas vismaz uz brīdi. Ja nespēj saņemties, meklē palīdzību draugu vidū!

5

LAUVA Šodien ir Tava diena- ieteiktu aiziet izklaidēties, bet tā,lai ar mēru-rītdien var uzrasties kas svarīgs.Domā par to,kā tērē finanses

6

JAUNAVA Jutīsies labi,jo būsi savā vietā. Šodien arī pazudīs ilgi turēts aizvainojums. Pavadi vakarā laiku kopā ar ģimeni mierīgā gaisotnē.

7

SVARI Šodien sākumā kārtīgi izdomā, ko vēlies darīt un kāpēc – un tikai tad rīkojies. Neapdomīga rīcība šodien var dārgi maksāt.

8

SKORPIONS Izej sabiedrībā, atveries, mēģini iegūt jaunus kontaktus, jo šī diena ir tam kā radīta. Tev atliek tikai saņemties un rīkoties

9

STRĒLNIEKS Prieks Tevi šodien nepametīs- diena paies neitrālā gaisotnē, bet vakarā gaidāmas jaukas ziņas,kas arī izmainīs vakara plānus

10

MEŽĀZIS Kaut kas šodien mainīsies- uz labo pusi, cerams. Nedari neko tādu,ko zini, ka tas var sabojāt attiecības ar tuviniekiem. Piebremzē!

11

ŪDENSVĪRS Tu lēnām sāc just,ka nāk laiks pārmaiņām.Bet pašas tās neatnāks- nāksies vien strādāt ar sevi un pārkāpt kaut kam pāri!

12

ZIVIS Gribēsi kā labāk,sanāks kā vienmēr.Labāk nemēģini izrādīties,jo tas galīgi neatmaksāsies. Vakarā izklaidējies-atpūties no visa liekā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment