17. decembra dienas horoskops – pārsteigsi pats sevi!

1

AUNS Šodien strīdēšanās ar draugiem nav tavās interesēs. Pat, ja tev liekas, ka tevi tin pirkstu, labāk izvēlies paklusēt.

2

VĒRSIS Nebūs pārlieku izdevusies diena, lai arī sanāks izdarīt daudz. Nebaidies no jaunas pieredzes, jo tā lieki noderēs- īpaši tagad.

3

DVĪŅI Sarunas visu laiku panāks pretējo efektu domātajam. Daudz nesaprašanos, bet laba diena, lai iepirktu kaut ko jaunu!

4

VĒZIS Esi gatavs saskarties ar pagātni un pagriezt tai muguru. Viss, kas bijis iepriekš, jāatstāj aiz muguras un jāsāk jauna dzīve.

5

LAUVA Labāk virzies prom no vētras centra – visā nevajag iesaistīties. Šodien labas ziņas, kas liks uz brīdi nedomāt par problēmām.

6

JAUNAVA Pagrūžot malā pagātni būs vieglāk sasniegt savus mērķus, arī pie kājām kaut kas nevilksies līdzi. Vairāk drošsirdības un uz priekšu.

7

SVARI Enerģija tevi būs pametusi, kas sagādās grūtības paveikt nepieciešamos darbus. Nevērtē citus par zemu- nāksies aprauties.

8

SKORPIONS Apkārt tev valdīs dīvaina enerģija – nesapratīsi pats sevi un savu rīcību. Manāmi uzlabosies attiecības vai izveidosies jaunas.

9

STRĒLNIEKS Daļa uzmanības vēl aizvien jāpievērš vecajām problēmām. Sastādi sev uzdevumu grafiku, lai neko neaizmirstu!

10

MEŽĀZIS Būsi iesaistījies tik daudzās aktivitātēs, ka pats nepamanīsi savu aizņemtību. Domā par nākotni- domā tā kārtīgi un pamatīgi.

11

ŪDENSVĪRS Tevi šodien citi sāks mācīt, bet neaizsvilies, jo kaut kas no tā visa var noderēt. Nebūs viegli ar tevi tikt galā.

12

ZIVIS Garastāvokli uzlabos negaidīta tikšanās. Izmanto savu savaldību, lai neuzsāktu konfliktu, kas tik un tā labi nebeigsies.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment