17. marta dienas horoskops – ieturi distanci!

AUNS Šodien nevajadzētu pārpūlēties, jo enerģijas būs maz. Ja tik daudz visam atmetīsi ar roku, mēneša beigās būs DAUDZ jāstrādā.

VĒRSIS Ir jāpaskatās mazliet uz nākotni – šodiena būs ļoti zīmīga. Neesi vieglprātīgs, pie visām izvēlēm ir pamatīgi jāpiedomā.

DVĪŅI Ko citiem darīsi, tas arī nāks atpakaļ. Ieekonomē laiku, tas tev būs vajadzīgs. Rūpējies par sevi un citiem.

VĒZIS Traucies visā ar pilnu krūti – nevajag daudz domāt, kas ir pareizi un kas nē. Būs iespēja labi nopelnīt, noteikti nepalaid to garām.

LAUVA Tas, uz ko visu laiku esi mērķējis, beidzot piepildīsies. Domā par savu izskatu, tas šodien tev ir jānostāda otrajā vietā.

JAUNAVA Visus laimīgus padarīt nav iespējams. Uzticies savai intuīcijai, jo šodien priekšā teiks visu. Neapstājies mērķu vidusceļā.

SVARI Kaut kas spiež sirsniņu, labākā izvēle ir izstāstīt patiesību. Nedomā tikai par vienu lietu, kas ir svarīga, domā par visu kopumā.

SKORPIONS Vari paļauties uz savu tuvinieku labestību. Neapmuļķo cilvēkus, jo viņi tev uzticas. Būs veiksmīgs dzīves pavērsiens.

STRĒLNIEKS Visu šodien noteiks tava veselība. Noteikti rūpējies par to. Labas domas atstās pozitīvu ietekmi uz ārējo izskatu.

MEŽĀZIS Šodien ies kā pa kalniem. Ja spersi pareizus soļus, tad viss arī notiks pozitīvi, ja ne – tad būs diemžēl jārēķinās ar sekām.

ŪDENSVĪRS Pārāk lielā aizrautība var novest pie nepatikšanām. Balansē savas vajadzības – par daudz gribēsi, nedabūsi neko.

ZIVIS Šodien gribēsies veikt kādu lielu pirkumu, bet tas nav ieteicams. Naudas lietas atstāj uz brīvdienām, tagad nerisini neko svarīgu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment