18. jūnija dienas horoskops – nelien citu darīšanās!

1

AUNS Tev būs grūti tikt galā ar situāciju, kas šobrīd ir ļoti svarīga, lai arī tev to vajag kontrolēt. Liksies, ka kaut ko līdz galam nesaproti, bet visam ir savs laiks.

2

VĒRSIS Šodien visu jutīsi daudz pastiprinātāk – gan sāpes, gan baudas. Tādēļ padomā labi, kas šodien ir tas, ko gribi izjust visspēcīgāk. Dari labāko, ko vari!

3

DVĪŅI Centies šodien parūpēties par citu vajadzībām. (Pat pirms sāc domāt par sevi!) Lietas, iespējams, nostāsies ļoti labās vietās, bet tikai tad, ja sapratīsi, ka tu tās kontrolē.

4

VĒZIS Tu jūties novārdzis no lietām, kas tev ir apkārt. Bet tajā nav nekā slikta vai nenormāla. Uzticies saviem instinktiem un pārliecinies, ka esi drošs, pirms pieņem lēmumu.

5

LAUVA Tev visas lietas ir kārtīgi jāpārdomā, kas nozīmē, ka tev uz situāciju ir jāpaskatās no citas puses. Visam, ko izdari, izej cauri vēleiz, lai pārliecinātos, vai viss ir kārtībā.

6

JAUNAVA Ziņkārība tikai nogalina dzirksti, tādēļ paļaujies tikai uz to, ko skaidri zini, nelien tur, kur nevajag. Būs jāpastumda dubļi, lai atrastu dimantu.

7

SVARI Tev šodien būs jātiek galā ar problēmām pienākumos, lai arī tas nozīmēs, ka nāksies atcelt pasākumus ar ģimeni vai draugiem. Jāsaliek tomēr tās prioritātes dažreiz šādi.

8

SKORPIONS Šodien tev būs nerimstoša enerģija! Un tā arī tevi stums pretī tam labākajam iespējamajam. Pārliecinies, ka neradi šodien divdomīgas situācijas.

9

STRĒLNIEKS Dienas vidū notiks kas pavisam dīvains: pret kādu cilvēki piedzīvosi spēcīgu deja vu. Un jāsaka godīgi – tas patiešām šoreiz kaut ko nozīmē!

10

MEŽĀZIS Palīdzi draugiem un ģimenei šodien jebkādā lietā, kas viņiem ir vajadzīga. Tev ir jābūt mazliet piekāpīgākam, lai pats varētu sajusties labi.

11

ŪDENSVĪRS Nekoncentrējies uz vienu cilvēku – pasaule tomēr ir liela. Nevajag sākt ieslīgt depresijā tikai tādēļ, ka viss nenotiek pēc tava prāta.

12

ZIVIS Gribēsi šodien kārtīgi iztrakoties – un tas pat būtu vēlams. Uzausīs atmiņas par pagātni, gribēsi tajās pakavēties, un šodien varbūt pat to var atļaut.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment