18 neveiklākie gadījumi, kas notikuši bērēs un liks tev izsaukties: “Ak, Dievs!”

4. Es stāvēju līdzās savam tētim un pateicos cilvēkiem par to, ka viņi atnākuši uz vecmāmiņas bērēm. Viens no atnācējiem pateica tētim, ka viņam paveicies ar tādu sievu kā es.

5. Mana vectēva bērēs man tika jautāts, vai esmu stāvoklī – es vienkārši esmu resna.

6. Es un mans brālis nesām mana tēvoča zārku. Brālis sāka runāt muļķības, tāpēc es metos pie viņa, lai uzsāktu kautiņu, un nometu zārku. Aizmirsu, ka turu to.

7. Mans brālis tantes bērēs bija sapīpējies marihuānu. Kad pienāca viņa kārta stāstīt stāstus par tanti, viņš tā vietā iekliedzās: “Viņa patiesībā nav mirusi!” un devās pie zārka, cenšoties viņu pamodināt.

8. Es biju juties slims jau dažas dienas un izvēmos pāri visam zārkam un uz bēru vadītāja.

9. Es aizmigu, kamēr mana tante lasīja nekrologu.

10. Es noģību no dehidratācijas. Mācītājs atnāca pārbaudīt manu galvu, jo tā bija atsitusies pret baznīcas solu ar milzīgu troksni.

11. Es ieskrēju stabā un gandrīz nokritu, čalis aiz manis sāka smieties pilnā rīklē.

12. Laižot zārku iekšā kapā, viens no vīriešiem gandrīz tajā iekrita.

13. Es nokritu no skatuves pēc runas sniegšanas.

Lasi vēl: 12 ĻOTI neveikli gadījumi, kad cilvēkiem seksa laikā nācies doties uz traumpunktu

14. Mans vectēvs bija armijā, tāpēc bēru laikā tika veikti ieroča šāvieni. Es nebiju gatavs, nobijos un pirmā šāviena laikā iekliedzos. Visi pagriezās un blenza uz mani.

15. Manas vecmāmiņas zārks nelīda kapā, tā izmērs bija neatbilstošs. Mana mamma teica: “Pat nāvē viņa joprojām ir iedomīga, veca kuce”. Tik daudz nosodošu skatienu no radiniekiem.

16. Manas kurpes papēdis iegrima tik dziļi kapā, ka es tur iesprūdu veselas 10 minūtes, un citiem vajadzēja mani izvilkt. Es sāku raudāt, jo domāju, ka zombijs mani velk lejup. Man bija 8 gadi.

17. Es nesapratu, ka mans opaps ir miris (man bija 3 gadi), tāpēc aizskrēju pie zārka un centos viņu pamodināt, lai mēs varētu uzspēlēt paslēpes.

18. Es kliedzu, vai varam pasteidzināt šo lietu, jo mana spēlīte izlādējusies. Man bija 8 gadi.

Avots: whisper.sh

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment