19. februāra dienas horoskops – uzsmaidīs negaidīta veiksme!

AUNS 

Nāksies padzīvoties pa realitāti, ko pats esi sataisījis. Liksies, ka pieņemti kļūdaini lēmumi, tomēr patiesībā šis ir tieši tas, kas tev ir vajadzīgs.

VĒRSIS

Šobrīd nevajag koncentrēties uz saviem mērķiem, jo jātiek galā ar to, kas notiek šobrīd. Atceries, ka dažreiz jāpalaiž vaļā tas, kas tiek turēts blakus spītības dēļ.

DVĪŅI

Citi liks padomāt par tavām izvēlēm. Ja esi pēdējā laikā par kaut ko satraucies, ir jānoskaidro visi fakti, lai beidzot tev būtu mierīgs prāts – tu zini, par ko ir runa!

VĒZIS

Nevajag daudz domāt, jo tad sadomāsies nesakarīgas lietas. Šodiena ir domāta ļoti pozitīviem piedzīvojumiem, kas dos enerģiju visai nākamajai nedēļai.

LAUVA

Būs daudz jādomā par citiem cilvēkiem – pats to izvēlējies. Palīdzi vajadzības gadījumā, jo šodien tava palīdzība tiks īpaši novērtēta.

JAUNAVA

Nevajag celt traci, ja viss nenotiek pēc tava prāta. Viss tik un tā nostāsies savās vietās, un tu to labi zini. Izdomā labi, kāds būs tavs nākamais solis.

SVARI

Tev šodien būs vajadzīga liela izturība un “bieza” āda. Nepakļaujies provokācijām, jo tās tevi tikai novedīs vēl dziļākā izmisumā. Būtu jāatgādina sev, kas ir īsta draudzība.

Lasi vēl: FOTO: 9 padomi, kā izlikties, ka tev ir draudzene, kad patiesībā nav. Smieklīgi un ģeniāli!

SKORPIONS

Šodien nav ieteicams jokot par nopietnām lietām, jo tas var sagādāt manāmas nepatikšanas. Pieņem tikai labi pārdomātus lēmumus.

STRĒLNIEKS

Palaidīsi garām svarīgas lietas, tāpēc jābūt īpaši uzmanīgam. Nevajag aizmirst, kādēļ sāki to, kas tagad notiek – neatsakies no saviem mērķiem.

MEŽĀZIS

Viss, kas notiek, notiek uz labu. Tu to skaidri zini, un tieši tādēļ arī rīkojies tā, kā rīkojies – nevajag šodien provocēt citus cilvēkus.

ŪDENSVĪRS

Visam ir savs laiks, un tu to labi zini. Nevajag pārmest citiem savas kļūdas – par tām šodien nāksies atbildēt. Profesionālajā ziņā būs manāmi panākumi.

ZIVIS

Neaiztiec tās problēmas, kas ir noliktas pagātnē, jo tās slēpj dažas netaisnības, ko pats esi pieļāvis. Saglabā vēsu mieru, netraucē citus un domā par pašsajūtu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment