19. jūnija dienas horoskops – palaid vaļā slikto!

1

AUNS Tev šodien būs visas iespējas, lai nostiprinātu savu materiālo un emocionālo bāzi. Būs daudz darba, bet enerģijas visam pietiks.

2

VĒRSIS Tu tik ļoti raugies uz savu mērķi, ka, iespējams, kaut ko labu palaidīsi garām. Mazliet atslābsti un pavēro to, kas ir apkārt TAGAD

3

DVĪŅI Tev šodien nemitīgi kaut kas notiks aiz muguras- un to darīs pat tuvie cilvēki. Iznākumu visam uzzināsi vakarā – daudz neko neplāno!

4

VĒZIS Tavai mīlestībai pret darbu nebūs nekāda limita. Turklāt lietderīgais apvienosies ar patīkamo. Vakarā nebijušas. burvīgas emocijas!

5

LAUVA Būs jākoncentrējas uz profesionālajām lietām. Neļauj personiskajai dzīvei stāvēt pāri saviem mērķiem. Viss tik un tā nokārtosies.

6

JAUNAVA Laba diena jebkādam darbam, ko šodien būsi ieplānojusi. Nedari neko ar agresīvu noskaņojumu, jo tad draud izgāšanās.

7

SVARI Nevarēsi tikt skaidrībā par savu finansiālo situāciju, tādēļ to liec pie malas. Nepārcenties ar atpūtu, jo ir arī paveicamie pienākumi.

8

SKORPIONS Domā ātri, plāno!! Nav daudz laika, tādēļ šodiena tiks pavadīta stresainā gaisotnē. Gaidāmas emocionālas eksplozijas!

9

STRĒLNIEKS Apskaužami viegli tev šodien izdosies visur izsprukt sveikā cauri. Apciemo sen nesatiktas paziņas, gūsi no tā arī savu labumu.

10

MEŽĀZIS Kļūsi fanātisks, kad redzēsi, ka ieguldītais darbs tiešām ved uz mērķi. Ir pienācis plānošanas un domāšanas laiks-gatavojies.

11

ŪDENSVĪRS Organizatoriskās lietas šodien padosies vēl vairāk, nekā būsi cerējis. Pievērsies arī emocionālākām lietām- padomā par romantiku.

12

ZIVIS Diena, kad patiesi spēsi novērtēt skaistumu. Ja tev kaut kas ir padomā, ko ļoti vēlies, atceries, ka ir vērts mēģināt, neskatoties uz šķēršļiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment