19. novembra dienas horoskops – esi iecietīgs!

2

AUNS Šodien ar cilvēkiem nestrīdies. Daudz izdarīsi spontāni un tikai tad domāsi, pašam būs jārēķinās ar sekām šādai rīcībai.

2

VĒRSIS Būs žēl naudas, bet tik un tā pakļausies nevajadzīgiem tēriņiem. Nepatiks, ka aiztiek to, kas ir tavs, tādēļ par to būs jācīnās.

3

DVĪŅI Būs pilnīgi pretējs garastāvoklis vakardienas noskaņojumam. Saņemsi jaunu informāciju, ko kārtīgi būs jāapstrādā.

4

VĒZIS Vienīgā vieta, kur vēlēsies būt, būs tavas mājas. Lai arī gribēsi par visiem rūpēties, tev jābūt egoistam – jādomā, kā labāk tev

5

LAUVA Liksies, ka tev nav konkurentu, tomēr paskaties vērīgāk. Daudz atteiksi piedāvājumiem, tas spēcīgi atainosies uz rītdienu.

6

JAUNAVA Ja būsi pacietīgs un daudz strādāsi, viss nokārtosies. Būsi kautrīgs, tomēr jāsaņem sevi rokās un tas jāslēpj.

7

SVARI Bez otras pusītes būsi kā bez rokām. Būs nepieciešams milzīgs atbalsts – meklē to tur, kur pats to reiz esi sniedzis.

8

SKORPIONS Gribēsies kādu pažēlot, bet centies no tā izvairīties. Katrā mazākajā lietiņā redzēsi ko īpašu – tā tik turēt!

9

STRĒLNIEKS Gribēsi nostāties “labā” lomā, bet tas īsti neizdosies. Beidzot pāries kāds sens aizvainojums – tas krietni palīdzēs.

10

MEŽĀZIS Lai arī ko citi gribētu sagaidīt no tevis, pierādīsi visiem, ka tu esi tu pats. Vienatnē darbi veiksies daudz raitāk un patīkamāk.

11

ŪDENSVĪRS Sapratīsi, ka ir kāds cilvēks, kuram vēlies līdzināties. Ja vajag padomu, tad prasi, nebaidies no sevis paša.

12

ZIVIS Šķitīs, ka tava palīdzība nevienam nebūs nepieciešama, tomēr tev jāpaskatās vērīgāk. Rīkojies tā, lai tevi varētu novērtēt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment