20. jūnija dienas horoskops – pārstāj tik ļoti uztraukties!

1

AUNS Ieskanēsies jauna dzīves daļa. Aizmirsīsies pārdzīvojumi un piedosi pāri darītājiem. Tomēr, ja nebūsi pietiekami piesardzīgs, šodien vari pazaudēt ko ļoti vērtīgu.

2

VĒRSIS Neko nevajag mainīt, ja viss ir normāli. Šodien nevajag nekādus pārsteigumus, tie tev nenāks par labu. Noteikti neuztraucies par to, ko par tevi domā citi.

3

DVĪŅI Neaprunā cilvekus, par kuriem nekā nezini. Tavi vārdi saklausīs daudz vairāk ausu, nekā tev šķitīs. Uzmanies no nelabvēļiem!

4

VĒZIS Apskaties uz visām pusēm, pirms sper soli tālāk. Ir vērts piedot cilvēkiem, ja tā īsti vairs neturi ļaunu prātu uz viņiem. Iespējams, uzplauks jauna draudzība.

5

LAUVA Nevajag izlikties par to, kas neesi. Gribēsi noslēpt jebkādas savas jūtas, lai citi neredzētu, ka tu esi sāpināms. Varbūt arī tā šobrīd ir laba aizsardzības reakcija.

6

JAUNAVA Tev ļoti gribēsies parūpēties par citiem, bet tas šobrīd nav nepieciešams, jo cilvēkiem ir jānostājas pašiem uz savām kājām. Rūpējies par savu veselību!

7

SVARI Labi nodomi novedīs pie labām lietām. Neskaties uz visām pusēm, centies izvēlēties vienu virzienu un darīt tā, lai beidzot šī taka, ko iesi, būtu tīra.

8

SKORPIONS Domāsi, ka cilvēkiem būs pienākums tev palīdzēt, bet tā vis nav. Daudz ar ko būs jātiek galā pašam. Tikai nedomā padoties – tas šobrīd ir pilnīgi nevietā.

9

STRĒLNIEKS Pastāvi par sevi. Nav jēgas tikai klausīties citos un turēt pie sevis savas domas. Šodien drīksti uzdrīkstēties mazliet vairāk nekā citas dienas.

10

MEŽĀZIS Nevaino citus pie tā, kas šobrīd notiek. Pats esi izvēlējies šādu ceļu. Labi veiksies darījumu slēgšanā – izmantot to savā labā.

11

ŪDENSVĪRS Tu šodien nedrīksti krāpties, jo tas sagādās lielākas problēmas, nekā tev sākumā šķitīs. Esi uz vietas, esi pieejams un nemēģini izbēgt no atbildības.

12

ZIVIS Labs nāk ar gaidīšanu, ne? Šodien tas tev ļoti pierādīsies. Visā, ko dzirdi, nav jāklausās. Un laiku ieteicams ir pavadīt ar cilvēkiem, kuru klātbūtnē jūties vislabāk.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment