20. marta dienas horoskops – visam pienāks savs laiks!

AUNS Nepaļaujies uz saviem plāniem, jo šodien tie nestrādās. Atceries par to, ko esi solījis, to nedrīkst palaist garām un aizmirst.

VĒRSIS Vairākas lietas vienlaicīgi darīt nav jēgas. Domā, ko pats esi sadarījis, pašam būs ar to jātiek galā – samierinies ar sekām.

DVĪŅI Domā par to, kā izskaties citu acīs. Nevajag sevi žēlot, lai arī kā to gribētos. Liksies, ka visi ir pret tevi, bet tā nebūt nav.

VĒZIS Šodien nez kāpēc garastāvoklis būs tik labs, cik nu vien labs var būt šādā situācijā. Mazas lietas tevi šodien iepriecinās – gaidi.

LAUVA Varbūt tev ir laiks domāt par veselīgāku dzīvesveidu – vairāk tieši par ēdienkarti. Konsultējies ar kādu zinātāju, ne internetu.

JAUNAVA Tu zini, kur atrodas tas, ko tu vēlies un vienmēr esi meklējis. Ja kaut kur rodas dīvainas sāpes, apmeklē ārstu

Lasi vēl: Šī ir vieta, kur tu noteikti vēlētos pavadīt romantisku nakti – PASAKAINI!

SVARI Tev vajag nopirkt ko jaunu – kaut vai kaut ko mazu, bet paliekošu. Novieto to redzamā vietā istabā un ļauj tam mainīt tavu dzīvi.

SKORPIONS Nesmejies par citu neveiksmēm – šodien tas īpaši tev var atspēlēties. Atceries par solītajām lietām – laiks sākt tās pildīt.

STRĒLNIEKS Nelec augstāk par savu galvu – mērķi ir lieli, bet tev jāizdomā, cik no tā visa vispār ir iespējams izdarīt, citādāk nāksies vilties.

MEŽĀZIS Šodien vienkārši- dari, dari, dari un dari! Neko citu tev nevaru teikt. Enerģija būs, veiksme ar uz katra stūra, bet nāksies censties.

ŪDENSVĪRS Ja brīnies par to, kas tagad notiek, paraugies uz pagātni – tur ir atbilde. Vismaz uz jautājumu “kāpēc”. Izdari šodien ko labu!

ZIVIS Laiks jau tagad domāt par mēneša izdevumiem – tie mazliet klibos un nauda būs jāmeklē. Neapbēdini citus – tas atspēlēsies.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment