2015. gada jaunie uzvalku veidi, kuriem jābūt Tavā skapī

Šortu uzvalki

Pirmo reizi šāds šortu uzvalks parādījās mugurā mūziķim un producentam, Farelam (Pharell) Oskaru pasniegšanas ceremonijā. Tas savij kopā ikdienišķo vienkāršību ar šiku eleganci. Daudzi to raksturoja kā absurdu, bet tā ir lieliska un nenovērtēta alternatīva uzvalkiem vasarā. Bet, lai izvairītos no pārauguša bērna tēla, tev noteikti ir jādodas pie drēbnieka, lai šāds uzvalks tevi izceltu tikai labā nozīmē.

Rakstaini uzvalki

Lielākoties šobrīd modē nāk atpakaļ uzvalki ar grafikas rakstu vai ar ziedu rakstiem. Šādi uzvalki noteikti nav paredzēti ikvienam, jo ir sevī jārod spēja “iznest” šo tērpu, lai tu neizskatītos smieklīgi un neērti. Pārliecinies par to, vai tu esi gatavs doties uz nākamajām vakariņām puķainā uzvalkā.

 

Zilo toņu uzvalki

Zilais tonis šajā sezonā būs pārņēmis visu vīriešu klasisko stilu. Tas izskatās īpaši elegants un klasisks, kā arī, lieliski aizstāj garlaicīgi mūžam melno uzvalku. Eksperimentē ar savu stilu un izvēlies dažādu toņu zilos uzvalkus, kuriem var pieskaņot gandrīz jebko.

Brīvā stila uzvalki

Kā uzvalka silueti vairs nav tik strikti un līnijas kļūst plūstošākas, jo vairāk tu vari atļauties iegādāties savai garderobei uzvalkus, kuri ir brīvā stila, nepiespiesti. Šāda tipa uzvalka bikšu staras var atlocīt, žaketei nav jābūt aizpogātai. Droši velc klāt arī brīvā stila apavus. Principā- ar šo uzvalku tu vari darīt visu ko tava sirds kāro. Nebūtu gan ieteicams tajā peldēties, bet, ja nav žēl uzvalka, tad tik uz priekšu!

Avots: askmen.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment