21. aprīļa dienas horoskops – atver acis plašāk!

1

AUNS Šodien Tu nevarēsi nosēdēt mierā. Būs svarīgas sarunas, kuras nevarēs atlikt. Tādēļ gatavojies, lai nebūtu jāizgāžas.

2

VĒRSIS Intuīcija vedīs Tevi pareizā virzienā. Centies būt pacietīgs, citādāk visu sanāks salaist dēlī. Necepies par sīkumiem!

3

DVĪŅI Bailes, kas šodien Tevi pārņems, ir pilnīgi nepamatotas. Saņem sevi rokās, ja vēlies, lai kaut kas sāk beidzot virzīties uz priekšu.

4

VĒZIS Sarunas izdosies tikai tad, ja centīsies saglabāt vēsu prātu. Nesaceries par ātru, jo plāni var arī izjukt, un tad būs jāpārdzīvo.

5

LAUVA Tava savvaļas dzīvnieka daba šodien prasīs brīvību – atsakies no pienākumiem un pavadi šo dienu vienatnē – brīvībā.

6

JAUNAVA Šodien nav diena, kad visu izdosies salikt pa plauktiņiem. Labāk koncentrējies uz rutīniskajiem pienākumiem – nedomā pārāk daudz.

7

SVARI Šodien iespējams saiet ragos ar kolēģiem, draugiem un tuviniekiem. Ieklausies vairāk citu viedokļos, citādāk var klāties plāni.

8

SKORPIONS Droši izsaki savu viedokli, jo tas tiks uzklausīts un pieņemts. Jo aktīvāks būsi, jo vairāk panākumi šodien Tev būs.

9

STRĒLNIEKS Pieskati savu maku- visvairāk pieskati to pats no sevis. Problēmas būs iespējams atrisināt ar naudas palīdzību- uzdrīksties!

10

MEŽĀZIS Šodien viss notiks tādā dīvainā veidā, kas vēl nav pieredzēts. Domā pie katra soļa, ko dari, centies saprast notikumu iemeslus.

11

ŪDENSVĪRS Nav labākā diena, lai komunicētu pat nopietnām lietām. Labāk atliec darba tikšanāšs un citus svarīgus pasākumus uz citu dienu.

12

ZIVIS Parādīsies aizvien grūtāki šķēršļi. Tikai neļauj tam sevi pārāk sakaitināt un satraukt. Mierīgi paskaties uz situāciju un domā,kā to labot.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment