21 gadu veca miljonāre iesūdz tiesā loterijas rīkotājus par to, ka viņi ir “izpostījuši viņas dzīvi”

Lai arī “Camelot” Džeinas vajadzībām norīkojis finanšu konsultantu, viņa apgalvo, ka šī sieviete tobrīd izmantojusi viņai nesaprotamus terminus.

“Es atrados iepretim finanšu konsultantei, kura izmantoja tādus terminus kā “obligāciju investīcijas”. Man nebija ne jausmas, ko tas nozīmē.”

“Camelot” apstiprināja, ka viņi noalgojuši Džeinas vajadzībām finanšu konsultantu, bet uzsvēra, ka loterijas uzvarētāji paši ir atbildīgi par to, kā rīkojas ar piešķirto laimestu.

Mēs laiku pa laikam sazinājāmies ar Džeinu, lai piedāvātu viņai ilgstošu atbalstu. Tikai no loterijas uzvarētāja ir atkarīgs, vai viņš vēlas saņemt šo atbalstu arī turpmāk,” skaidro “Camelot” pārstāvis.

Pateicoties ģimenes atbalstam, Džeinai izdevās ieguldīt naudu. Pēc sākotnējā iepirkšanās drudža, kura laikā jauniete iegādājās čivavas šķirnes klēpja sunīti, Louis Vuitton rokassomu un apmaksāja 4 500 Lielbritānijas mārciņas vērtu krūšu palielināšanas operāciju, Džeina iegādājās divus īpašumus. Par spīti tam, viņa pārvācās atpakaļ pie mātes, jo nespēja pierast pie tik krasām dzīvesveida pārmaiņām. Tagad viņa iznomā iegādātos īpašumus.

Džeina skaidro, ka uzvara loterijā nesusi saldenrūgtas emocijas.

Lasi vēl: 815 tūkstošus loterijā laimējušais ir vīrietis no Pierīgas; Lūk ko viņš darīs ar laimestu

“Ar naudu nevar nopirkt mīlestību, patiesus draugus vai ģimeni, tomēr tā nes zināmu daļu laimes. Es varu darīt lietas, kuras agrāk nespēju.

Kāda gan man jēga dzīvot kā princesei pieczvaigžņu viesnīcā, ja neviens cits to nevar? Es vēlos būt tāda pati kā visi citi un baudīt dzīvi, kā viņi to dara,” Džeina atzīstas.

Tagad jaunā sieviete cīnās par to, lai likumīgais vecums, no kura var piedalīties loterijās, tiktu paaugstināts no 16 līdz 18 gadu vecumam.

Avots: viralthread.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment