21. jūnija dienas horoskops – paļaujies uz veiksmi!

1

AUNS Tev šodien būs daudz prieka un pozitīvo emociju. Būs jāpalīdz draugam, kurš ir nonācis nelaimē, tādēļ noteikti centies būt pēc iespējas iejūtīgāks.

2

VĒRSIS Neskrien notikumiem pa priekšu. Balstīšanās uz savām vēlmēm un citu iebildumu ignorēšana šodien būs labākais, ko vispār vari darīt.

3

DVĪŅI Pārprastas situācijas izraisīs domstarpības. Tomēr centies izrunāties ar cilvēkiem, pirms nosodi viņu par to, ko viņi dara. Jārīkojas kā pieaugušam cilvēkam.

4

VĒZIS Saņem sevi rokās un dari to, kas ir jādara. Šodien būs brīnišķīga diena, kurā uzsūksies ļoti daudz pozitīvās enerģijas. Galvenais ir šodien nedomāt par problēmām!

5

LAUVA Nevajag līst pagātnē, jo tā tevi centīsies tikai izmantot. Gribēsi smelties jaunas pieredzes, kas tev arī šobrīd ir vajadzīgs. Ar šarmu varēsi panākt ļoti daudz.

6

JAUNAVA Necenties attaisnoties par savu rīcību. Ja taisnība ir tavā pusē, tad vari darīt to, kas šķiet pareizākais. Nevajag tik ļoti ņemt vērā citu emocijas.

7

SVARI Atceries to, ko citi tev ir mācījuši – nevajag tik ļoti dzīvot pēc saviem šā brīža ieskatiem. Ja padomāsi par pagātnes notikumiem, velns nešķitīs tik melns, kā viņu mālē.

8

SKORPIONS Jo striktāk pret sevi izturēsies, jo labākus rezultātus sasniegsi. Nevajag tikai arī pārmocīties, citādāk nepietiks spēka nākamās dienas plāniem.

9

STRĒLNIEKS Visu nevajag uzreiz. Tev šobrīd jākāpj pa kāpnēm lēnā, ieturētā gaitā. Ja lēksi pa diviem pakāpieniem uzreiz, vari noslīdēt vēl zemāk.

10

MEŽĀZIS Tev šodien būs liela atvieglojuma sajūta. Gribēsies tajā dalīties arī ar citiem. Strīdus liec šodien pie malas, nekas gudrs no tiem arī neiznāks.

11

ŪDENSVĪRS Nekas tā neiepriecinās kā īsto draugu klātbūtne. Pašam būs jāpastāv maliņā, bet varēsi priecāties par to, cik labi iet citiem.

12

ZIVIS Tas, kas palicis neatrisināts, steidzami ir jāizrunā. Nesēdi ar akmeni uz sirds, citādāk drīz vien tas sāks spiest daudz, daudz spēcīgāk nekā tagad.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment