22. februāra dienas horoskops – centies neiekulties nepatikšanās!

AUNS 

Varēsi beidzot atviegloti uzelpot, jo no pleciem novelsies pamatīgs akmens. Sapratīsi, ka beidzot esi pieņēmis pareizo lēmumu, lai gan pie tā vēl kādu laiku būs jāpiestrādā.

VĒRSIS

Cilvēki tevi mazliet kaitinās, bet būs jāprot saglabāt miers, lai neradītu sliktu priekšstatu. Nepārmet to, ko pats kādreiz esi darījis – jāpaskatās uz sevi no malas.

DVĪŅI

Liksies, ka esi nokļuvis bezizejas situācijā, bet viss ir daudz vienkāršāk. Nemeklē mierinājumu savā pagātnē, labāk atbildi par savu rīcību un dari to, ko nebūs jānožēlo.

VĒZIS

Gribēsies visiem izpatikt, bet tā dzīvē nenotiek. Jāieslēdz vairāk egoisma un jādodas uz priekšu kā buldozeram – tas būs vienkāršākais mērķis, kā piepildīt savus plānus.

LAUVA

Liksies, ka visu laiku ej uz riņķi un lieki čakarējies. Ir vērts to mazo, neganto domu, kas sēž tavā prātā, attīstīt. Tici man, tev izdosies tas vēl daudz labāk, nekā esi plānojis.

JAUNAVA

Gribēsi nostāties ceļā kāda mērķim, bet karma šodien skatīsies – labāk to nedarīt. Sagaidīsi labas ziņas, kas iepriecinās gan tevi, gan tavus apkārtējos.

SVARI

Nevajag baidīties no jaunā, lai arī liksies, ka tas nav tavos spēkos. Šodien ir jārīkojas tā, lai pēc tam tev būtu gandarījums, citādāk sāks vēl mocīt sirdsapziņa.

Lasi vēl: 10 mēnešus vecs bērniņš lielveikalā gandrīz nomira – tas viss iepirkumu ratiņu dēļ!

SKORPIONS

Tiksi pie nevēlamas pieredzes, kas mazliet sabojās garastāvokli. Galvenais ir saglabāt mieru un saprast, ka viss notiek tā, kā tam ir jānotiek. Nepārdzīvo par lietām, ko vairs nevar mainīt.

STRĒLNIEKS

Nevarēsi vien nopriecāties par jaunajām ziņām, kas tevi šodien sagaidīs. Pārāk daudz neklausies cilvēkos, kuri grib tev mācīt, kā dzīvot. Esi pats sev karalis.

MEŽĀZIS

Gribēsies vienkārši “rauties” līdzi visam, kas liksies jautrs. Šodiena ir enerģiska diena, kad vajag izlikt enerģiju visur, kur vien iespējams. Par darbu nevajag pārāk daudz domāt.

ŪDENSVĪRS

Izdari to, kas jādara, un ķeries klāt pie lietām, kas izraisa patiesu prieku. Šodien nevarēsi pārāk labi koncentrēties, domas klīdīs pilnīgi citā virzienā nekā vajadzētu.

ZIVIS

Šodiena ir diena, kad tev nāksies izlemt. Nāksies kādu padarīt nelaimīgu, tikai jāsaprot, kāda ir tā pareizākā un nesāpīgākā izvēle – bet atceries, sāpīgākā nevis tev, bet citiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment