23. jūnija dienas horoskops – jautrības diena!

1

AUNS Tev šodien būs tāda mainīga diena- rīts pozitīvs, vakars- ne visai. Atceries tikai kārtīgi izplānot, kas Tev jāpadara rītdien

2

VĒRSIS Nesūdzies par visu, kas neiet tā, kā Tu vēlētos, bet vienkārši dari visu, lai tas kļūtu labāks. No sūdzēšanās nekas nemainīsies.

3

DVĪŅI Palīdzi tiem, kuriem ir sliktāk nekā Tev- vairāk vajag palīdzēt draugiem, citādi mēdz viņus atstāt novārtā. Šodien priecīgs vakars.

4

VĒZIS Nedomā par rītdienu, dzīvo tikai šodienā. Protams, neaizmirsti pienākumus, bet nelauzi galvu par to, kā būs rīt.

5

LAUVA Nevajag izbeigt to, kas pat vēl tā īsti nav sācies. Šoreiz mēģini nepadoties pie pirmajām grūtībām- būs kārtīgi jāsaņemas!

6

JAUNAVA Ja palicis kāds nepadarīts darbiņš, šodien to labāk izdari. Vakaru tev labāk pavadīt mierīgā, patīkamā gaisotnē.

7

SVARI Nevajag sevi noskaņot negatīvi- atceries, ka domām ir ļoti liels spēks. Kā domāsi, tā arī notiks. Saņem sevi rokās!

8

SKORPIONS Tev nepieciešama maza atpūta no apkārtējiem- pavadi šo dienu vienatnē, vakarā gan atrodi kompāniju, kas izklaidēs. Tas palīdzēs!

9

STRĒLNIEKS Neviens nav vainīgs pie Tavām neveiksmēm, padomā, ko Tu dari nepareizi. Atbildi vari meklēt savā attieksmē pret pienākumiem.

10

MEŽĀZIS Tev viss it kā iet uz augšu, bet tajā pašā laikā kaut kas tomēr Tevi bremzē. Ieeļļo kaut ko savā dzīvē, lai viss izlīdzinās!

11

ŪDENSVĪRS Ja vēlies, lai šī diena paiet tā, kā bija paredzēts, neatsaki nevienam, kurš vēlas Tevi satikt. Noteikti neatcel nekādus plānus.

12

ZIVIS Neuztraucies, ka viss neiet tā, kā agrāk. Ir brīži, kad nākas mazliet piebremzēt- tikai atceries, ka tas nenozīmē, ka ir jāapstājas!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment