24. aprīļa dienas horoskops – iesāc jaunas lietas!

1

AUNS Šodien Tev vajadzētu demonstrēt savas spējas. Vari mēģināt to, no kā vienmēr esi baidījies. Krasas pārmaiņas gaidāmas mērķu izvēlē.

2

VĒRSIS Pareizā stratēģija nesīs panākumus. Ja būsi pārāk ietiepīgs, būs lielas nesaprašanās. Pārāk maz kontakta novedīs pie sajukuma.

3

DVĪŅI Diena, kad malā jānoliek kāda nauda, lai sāktu to krāt. Šoreiz tas izdosies. Tikai kārtīgi nostādi mērķi un turies pie tā!

4

VĒZIS Šodien nāksies uzticēties citiem, citādāk viss būs pilnīgā mudžeklī. Ja nesaproti, kā jūties, tad sāc ar kārtīgu izrunāšanos.

5

LAUVA Saskarsies ar ļoti lielu atbildību, bet pats izlem, vai vēlies to uzņemties. Nepārvērtē savus spēkus, rīkojies loģiski.

6

JAUNAVA Šodien ņem visu, ko vien vari. Smelies tik daudz labestības, cik vien vari. Un ļauj citiem par Tevi rūpēties!

7

SVARI Šodien visu labāk darīt lēnāk, nekā kaut kur steigties. Tie, kuri ir apkārt, nav tādi, kā tu domā, tādēļ labāk uzmanies.

8

SKORPIONS Šodien pievilksi un atgrūdīsi cilvēkus vienlaicīgi. Kautrība, iespējams, aizvedīs kaut kur tālāk, nekā būsi domājis.

9

STRĒLNIEKS Tev šodien jādomā par disciplīnu. Seko līdzi tam, ko pats dari. Iespējams, nebūs daudz brīvā laika, bet centies atpūsties.

10

MEŽĀZIS Šodien nāksies skatīties acīs realitātei. Neieslīgsti depresijā, jo tas var beigties ļoti slikti. Nesadomājies nereālas lietas!

11

ŪDENSVĪRS Tev jāatmet domas par izgāšanos. Domas šodien Tevi ļoti ietekmēs. Būs jāatrod rezerves izejas katram gadījumam.

12

ZIVIS Nekur nesteidzies – visu tā palēnām un mierīgi. Ja ir domas kaut kam atmest ar roku, sākumā kārtīgi padomā, vai tas ir pareizi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment