24. septembra dienas horoskops – būs pārsteigumi!

1

AUNS Tev šodien ir laiks atpūsties, relaksēties un vienkārši savest kārtībā savu iekšējo pasauli. Tavas vajadzības šodien pirmajā vietā.

2

VĒRSIS Neuzņemies šodien pārāk grūtus un atbildīgus darbus. Laiku izvēlies pavadīt tā, kā liek tava iekšējā balss.

3

DVĪŅI Domas ieņems pavisam citu stāvokli, tev beidzot būs iespēja nomierināties. Nerunā aplinkus par citiem cilvēkiem.

4

VĒZIS Jutīsies no iekšienes kā saspiests citrons. Nevarēsi līdz galam relaksēties, tas būs saistīts ar to, ka daudz slēpsi savas jūtas.

5

LAUVA Šodien būs saistība ar citām valodām un kultūrām. Sarunas ar svešiniekiem, kas varēs ielikt pamatus tavai nākotnei.

6

JAUNAVA Pārdzīvosi attiecību krīzi ar kādu cilvēku, tomēr sapratne vēl ir krietni tālu. Ģērbies un uzvedies atbilstoši situācijai.

7

SVARI Izvairies no visām ar jūtām saistītām sarunām. Šodien daudz būs jārunā ar cilvēkiem, kuri par tevi zina visvairāk.

8

SKORPIONS Intuīcija palīdzēs atšķirt iedomu pasauli no realitātes. Uzmanies veicot ikdienišķus pirkumus, seko līdzi naudai.

9

STRĒLNIEKS Tevi šodien būs viegli ietekmēt, ko arī citi izmantos savā labā. Uz tevi vērsīsies ļaunas acis, tādēļ labāk uzmanies.

10

MEŽĀZIS Nerisini šodien attiecību problēmas. Tev tam vajag dienu, kad spēsi izteikties. Spēsi atrast īsto risinājumu problēmai.

11

ŪDENSVĪRS Lai sasniegtu kaut ko, kas tev ir vajadzīgs, būs jāvienojas ar citiem cilvēkiem. Šodienu raksturos daudz kompromisu.

12

ZIVIS Neseko savām slēptajām vājībām. Uzmanies no dalīšanās ar savas privātās dzīves detaļām ar cilvēkiem, kuriem tas nav jāzina.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment