25. augusta dienas horoskops – nepārspīlē!

1

AUNS Šodien viss ir saistīts ar mācīšanos un jaunu zināšanu ieguvi. Īpaši veiksies darba intervijās. Vēlama maza pastaiga, kuras laikā varēsi apdomāt savus nākamos gājienus.

2

VĒRSIS Šodien tevi piemeklēs īpaši romantiska sajūta, daudz skatīsies uz dažādām zīmēm, personīgās intereses nostādīsi pirmajā vietā.

3

DVĪŅI Tavs šarms tikai augtin augs – ar to arī varēsi panākt brīnumlietas. Jābūt maksimāli aktīvam, nedrīksti sēdēt uz vietas un sapņot – ir jārīkojas.

4

VĒZIS Noslēpumus šodien labāk neturēt – tie tik un tā tiks atklāti. Paļaujies uz to, ko šodien teiks tava sirdsapziņa – viņai būs nepārprotama taisnība.

5

LAUVA Tikšanās noritēs īpaši labi, zināsi, ko teikt un vēl pie tam mācēsi to pateikt īstajā laikā. Vajadzēs atbalstu no citiem, bet diemžēl šajā lietā tev nāksies vilties.

6

JAUNAVA Sadarbojoties ar citiem cilvēkiem, sasniegsi labāko iespējamo rezultātu. Domājot par nākotni gribēsies čīkstēt, bet labāk jau ir darīt nekā sēdēt uz vietas.

7

SVARI Centies uzturēt vieglas, mierīgas attiecības ar apkārtējiem, jo strīdi šodien tev nāks par sliktu. Atceries, ka pateiktos vārdus atpakaļ nepaņemsi.

8

SKORPIONS Šodien tev nāksies nokārtot visus parādus – citādāk vari iemantot ienaidniekus. Mazas problēmas liksies samilzušas – varbūt tādēļ, ka esi tās ievilcinājis?

9

STRĒLNIEKS Būs grūti atvairīties no pretējā dzimuma šarma, tomēr nāksies atpazīt, kas ir “pa īstam” un kas – tikai izlikšanās. Šodien tev viss romantikas tematikā.

10

MEŽĀZIS Ja apkārt būs laba atmosfēra, tad darbi šodien ritēs īpaši raiti. Tāpat tevi ļoti pievilks izskatīgi cilvēki – viņi dienu padarīs daudz gaišāku un bezrūpīgāku.

11

ŪDENSVĪRS Laba diena, lai kādu apciemot. Vislabāk – kādu sen aizmirstu draugu. Pret tevi šodien izturēsies laipni, tādēļ vari uzdrīkstēties vairāk nekā ikdienā.

12

ZIVIS Šodien tevi pievilks problēmas – pats pie tām vilksies. Lai arī esi mēģinājis padzēs savus karmas punktus, šodien labāk ir pasēdēt mierā un neko nedarīt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment