25. maija dienas horoskops – neskaties atpakaļ!

1

AUNS Šodien Tev būs diezgan veiksmīga diena, kas domāta, lai visu saliktu pa plauktiņiem. Atceries, ka nedrīksti izgāzties- pats to nepārdzīvosi

2

VĒRSIS Šodien liec lietā loģiku un mēģini saprast, ko Tu īsti dari- un galvenais- kāpēc Tu to dari. Atmet ar roku dažiem netikumiem!

3

DVĪŅI Būs neveikla diena- baigi neveiksies, bet tādos sīkumos. Nekas liels nenotiks, bet nāksies domāt par nedēļas nogales notikumiem.

4

VĒZIS Tev šodiena būs notikumiem un patīkamām emocijām pilna. Sastapsi cilvēkus, ar kuriem jūties labi- vienvārdsakot- būsi savā vietā.

5

LAUVA Nemēģini padarīt greizsirdīgus ne draugus, ne mīļotos cilvēkus- tas slikti beigsies. Labāk izrādi vairāk uzmanības un vairāk rūpju!

6

JAUNAVA Diena būs izplānota pa smalkiem solīšiem, bet kaut kas iesprauksies pa vidu, ko nevarēsi novērst. Tev jāuzņemas lielas rūpes..

7

SVARI Tev ļoti nepatīk strīdēties, tomēr šodien mazs konflikts izveidosies- bet pats vien būsi intrigu vērpējs, tāpēc domā, kā to novērst.

8

SKORPIONS Ja kādu esi atstājis pagātnē, tas nenozīmē, ka viņš ir atstājis tur Tevi. Nespēlē uz cilvēku jūtām, mēģini būt iejūtīgāks

9

STRĒLNIEKS Nekas liels šodien nenotiks- visu laiku tikai kaut kādas mazas lietas, kas patiesībā uzlabos Tev garīgo diezgan manāmi.

10

MEŽĀZIS Visu nav iespējams ietekmēt. Samierinies ar to, kas notiek, un pieņem to. Citādāk būs grūti tālāk koncentrēties uz citām lietām

11

ŪDENSVĪRS Kārtējo reizi sapratīsi, ka neesi kļūdījies cilvēkos- viņi ir tādi, kādi ir- vai nu Tu to pieņem, vai arī paliec tur, kur esi šobrīd

12

ZIVIS Tev sakrājušies daudzi pienākumi, bet, ja nesēdēsi un nedomāsi par to, cik viss ir grūti, tad varēsi to visu paveikt. Saņemies un piespied sevi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment