25. marta dienas horoskops – gaidāmi lieli pārsteigumi!

1

AUNS Nesen ieplānotās lietas šodien ir jābūt tavai prioritātei. Esi gatavs pārvarēt lielus šķēršļus. Karjeras izaugsme šobrīd nespīd.

2

VĒRSIS Tu šodien ieraudzīsi labas perspektīvas, bet mērķu sasniegšana var sagādāt problēmas. Būs kaut kas jāplāno, tādēļ saņemies!

3

DVĪŅI Tava romantiskā dzīve kļūs aizvien akūtāka. Iespējamas problēmas darbā, bet viegli atrisināmas. Maini dzīves pieeju – tas būs uz labu!

4

VĒZIS Nāksies savākt pēdējās enerģijas paliekas un sasniegt finiša taisni. Ieklausies savās vēlmēs, un intuīcija pateiks priekšā, kā rīkoties.

5

LAUVA Problēmas, kas radīsies, būs saistītas ar prasmēm. Ja šodien centīsies pārāk daudz izteikties, daudz ko saputrosi.

6

JAUNAVA Nešaubies par sevi – ir laiks saprast, kas notiek Tev apkārt. Šķēršļiem būs materiāla sakne, bet tas Tev īpašas problēmas neradīs.

7

SVARI Tu šodien tiksi nokaitināts ar citu rīcību un sajūtām. Liksies, ka viss šodien būs jāsāk no nulles, bet ir vērts labāk vienkārši pacensties!

8

SKORPIONS Tev būs jāpagaida, kamēr visas lietas nostāsies drošā vietā. Nāksies saskarties ar nebijušām problēmām, bet tas tikai uz labu.

9

STRĒLNIEKS Būsi patērējies naudu, bet par finansēm satraukties nevajadzēs. Būs jāmaina veids, kā plānot savu ikdienu – gaidāmas izmaiņas!

10

MEŽĀZIS Pieļausi jau agrāk pieļautu kļūdu, jo emocijas būs stiprākas par saprātu. Grūta diena, bet beigu beigās centies atgriezties tur, kur vienmēr.

11

ŪDENSVĪRS Šodien svarīgākas būs profesionālās lietas – fokusējies uz to, kas Tev var dot kādu labumu. Svarīga būs pacietība.

12

ZIVIS Šodien ideāla diena, lai eksperimentētu ar kaut ko pavisam jaunu. Izkāp no komforta zonas un droši meties visdažādākajās avantūrās!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment