26. aprīļa dienas horoskops – neskrien laikam pa priekšu!

AUNS

Tev tiks piedāvāta iespēja, kas liksies diezgan biedējoša, tomēr ir vērts to mēģināt, jo tā var pavērt ļoti plašus nākotnes vārtus. Riskē!

VĒRSIS

Gribēsies šodien citiem stāstīt pasaciņas, jo vēlēsies citu acīs izskatīties labāks nekā esi. Ieteicams vairāk pievērsties realitātei, lai vēlāk tas nav jānožēlo.

DVĪŅI

Liksies, ka nevienam gar tevi nav nekādas daļas. Tas palīdzēs sakārtot domas vienatnē, tomēr vientulība darīs savu, neļaujot iegūt nepieciešamo enerģiju.

VĒZIS

Nāksies sevi un savu viedokli aizstāvēt, citādāk tev uz galvas uzkāpt būs ļoti vienkārši. Neļauj citiem noteikt tavu garastāvokli un dienu kopumā, apzinies savu vērtību!

LAUVA

Mierīga diena, kas no tevis neprasīs īsti nekādu piepūli. Vari parūpēties par sava tēla veidošanu, lai citu acīs izskatītos labāks. Tikai nedari neko tādu, kas neatbilst taviem principiem!

JAUNAVA

Nevarēsi saņemties pārkāpt pāri robežai, kuru jau sen esi sev novilcis, bet šodien to vajag izdarīt, citādāk vari iestrēgt šajā posmā uz ilgāku laiku.

Lasi vēl: Cilvēku spēks slēpjas viņu mīlestībā pret citiem – vīrietis pierāda, kas ir īsta draudzība

SVARI

Izturies labvēlīgāk pret citiem cilvēkiem, citādi tad, kad saņemsi to pašu atpakaļ, jutīsies pazudis. Ir vērts pievērsties attiecībām ar citiem un beidzot tās sakārtot.

SKORPIONS

Šodien būs diena, kad ik pa laikam gribēsies paskumt, ielīst stūrī un sevi pažēlot, jo liksies, ka esi viens pats un nelaimīgs. Tomēr tā nebūt nav, un tu to labi zini!

STRĒLNIEKS

Izvēle paliks tavā ziņā, jo kāds cilvēks būs tev atklājis visu sevi un izlicis uz āru. Tu zini, ka šajā izdevībā slēpjas spoža nākotne – varbūt ir vērts pievērt acis mīnusiem?

MEŽĀZIS

Daudz pārdomu par nākotni. Diena, kad var izdomāt visādas labas lietas, kas iepriekš nemaz nav ienākušas prātā. Neatmet ar roku tam, ko šodien izdomāsi!

ŪDENSVĪRS

Atgriezīsies vecās problēmas, kas likās aizmirstas. Nāksies pacīnīties ar pagātnes dēmoniem, kuri šodien parādīsies gandrīz vai ik uz soļa.

ZIVIS

Būs citiem jādod pretī tas pats, ko saņemsi, ja vēlies, lai attiecības izveidotos stabilas. Nevari sēdēt rokas klēpī salicis, citādāk tā jau var arī ierūsēt!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment