26. aprīļa dienas horoskops – nespēlējies ar uguni!

1

AUNS Nevajag būt tik nepacietīgam – viss galu galā nostāsies tur, kur tam jābūt. Ja nevari saņemties, tad varbūt nav īstais laiks to darīt.

2

VĒRSIS Pašpārliecinātības trūkums traucēs iegūt to, ko vēlies. Nedomā par to, kā būtu, ja būtu, bet rīkojies. Tev vairs nav, ko pazaudēt.

3

DVĪŅI Diena noteikti jāpavada draugu lokā. Šodien nav ieteicams būt vienam – tas pamatīgi nomāks. Labāk esi tur, kur jūties piederīgs.

4

VĒZIS Tu zini, ka tavas vēlmes praktiski vienmēr piepildās. Uzticies intuīcijai, jo tā tev visu pateiks priekšā. Jo vairāk strādāsi, jo labāki rezultāti.

5

LAUVA Neprātīgajiem pieder pasauli – šodien ir tava diena, kad izpausties pilnībā. Pieņem izaicinājumus, meties iekšā tur, kur nekad neesi iedomājies mesties.

6

JAUNAVA Neko vairāk par sapratni no tevis šodien neprasīs. Ja šodien mācēsi klausīties, tad vari iemantot jaunus draugus, kuri būs uz mūžu.

7

SVARI Nevajag vienmēr gaidīt arī kādu labumu sev. Labāk padomā par to, ko vari dot citiem, neko neprasot vietā. Novērtē patiesos draugus.

8

SKORPIONS Droši izsaki savu viedokli, jo tas tiks uzklausīts un pieņemts. Jo aktīvāks būsi, jo vairāk panākumi šodien tev būs.

9

STRĒLNIEKS Pieskati savu maku- visvairāk pieskati to pats no sevis. Problēmas būs iespējams atrisināt ar naudas palīdzību- uzdrīksties!

10

MEŽĀZIS Šodien viss notiks tādā dīvainā veidā, kas vēl nav pieredzēts. Domā pie katra soļa, ko dari, centies saprast notikumu iemeslus.

11

ŪDENSVĪRS Nav labākā diena, lai komunicētu pat nopietnām lietām. Labāk atliec darba tikšanāšs un citus svarīgus pasākumus uz citu dienu.

12

ZIVIS Parādīsies aizvien grūtāki šķēršļi. Tikai neļauj tam sevi pārāk sakaitināt un satraukt. Mierīgi paskaties uz situāciju un domā, kā to labot.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment