26. februāra dienas horoskops – piekāpies!

AUNS

Šodien gribēsies kaut ko vairāk kā tikai cilvēku sabiedrību. Būs vajadzīga emocionāla izrunāšanās. Tu zini, kur to var dabūt, tikai nāksies saņemties.

VĒRSIS

Būsi ērti iekārtojies, un citi bez maz vai būs tavi pakalpiņi. Dažkārt šādas dienas ir tiešām vajadzīgas, varēsi atpūsties uz pilnu klapi.

DVĪŅI

Nedomā par sekām, vienkārši dari. Ir vajadzīgi izaicinājumi un traki lēmumi. Neviens tevi par to nesodīs, tā kā nemaz nedomā atkāpties no iesāktā.

VĒZIS

Nāksies skatīties acīs ienaidniekam. Jo neitrālāks būsi, jo labāka būs situācija tev. Nesteidzies tikai laikam pa priekšu, viss ir jādara lēnām un mierīgi.

LAUVA

Izmet no galvas dīvainās domas par to, ka vajadzētu visam atmest ar roku. Jo vairāk darīsi, jo labāk sanāks. Par neizdošanos šeit vispār nevar būt ne runas.

JAUNAVA

Atpakaļceļa vairs nav. Tā kā esi pieņēmis šādu lēmumu, būs arī ar to jādzīvo. Nesavaldība tev par labu nenāks, tā kā centies ieturēt mieru un turēt sevi rāmjos.

Lasi vēl: Jūsu savienībai nav nekādas nākotnes: pazīmes, kas liecina, ka laulība neizdosies

SVARI

Jo vairāk domāsi, jo labākas domas sadomāsi. Nespried par to, kas citiem ir vajadzīgs, pēc savas personīgās pieredzes – būs jāsaprot, ka citi cilvēki ir citādāki.

SKORPIONS

Nesatraucies pirms laika. Viss vēl var tikt izlabots, uztraukumi visu padarīs tikai ļaunāku. Smelies idejas no tiem, kuriem tas iepriekš ir sanācis.

STRĒLNIEKS

Neviens tev nevarēs sniegt nekādas garantijas, tādēļ būs jāpaļaujas uz citiem. Ja nevari saprast, kādēļ ir noticis tā, kā ir noticis, meklē atbildes karmā.

MEŽĀZIS

Nesavaldība šodien nenāks tev par labu. Ir vajadzīgs miers, lai varētu atjaunot spēkus un enerģiju. Citi tev varēs sniegt labus padomus – ir vērts ieklausīties.

ŪDENSVĪRS

Nestreb karstu – viss ir labāk, nekā esi iztēlojies. Mazliet vairāk pārliecības par sevi spēlēs tev par labu, jo cilvēki sāks tev uzticēties un spēlēt pēc taviem noteikumiem.

ZIVIS

Neklūpi virsū kuram katram, kurš neizdara tev pa prātam. Vajadzēts apbruņoties ar pacietību un labu lēmumu pieņemšanu – tas taču ir pa spēkam, ne?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment