26. septembra dienas horoskops – rīkojies apdomīgi!

1

AUNS Izvairies no nevajadzīgām lietām, lai varētu pievērsties svarīgajām lietām. Būs iespēja atriebties, bet kārtīgi apdomā par jēgu.

2

VĒRSIS Neieplāno neko pārāk nopietnu un darbietilpīgu. Vairāk laika velti savai ģimenei vai vismaz tiem, kurus par tādu uzskati.

3

DVĪŅI Būs jāpārvar grūti šķēršļi, labāk to izdarīt dienas pirmajā pusē. Šodien neplāno nekādus biznesa darījumus.

4

VĒZIS Tev kā ēst gribas izrauties no čaulas. Kāpēc gan vienkārši to neizdarīt? Šodien tam parādīsies nepieciešamā enerģija- uz priekšu!

5

LAUVA Neparasti vienkārša diena. Būs iespējams darīt lietas, kuras nesagādā nekādas pūles, atpūties uz pilnu klapi!

6

JAUNAVA Pieaugs neapmierinātība un kritika. Bet to obligāti nevajag izpaust skaļi. Ķeries pie kompromisiem, nekas cits neies krastā.

7

SVARI Vairāk laika velti savai ģimenei. Izvairies no steigšanās, jo daudz ko tādā veidā palaidīsi garām. Tāpat izvairies no dusmām.

8

SKORPIONS Tev šodien uz priekšu jākustas maziem, uzmanīgiem solīšiem. Tā kā priekšā lielas lietas, parūpējies par to, lai būtu atbilstoši apstākļi.

9

STRĒLNIEKS Neuzklausi to cilvēku viedokļus, kuri tev nav pārāk tuvi un krasi atšķiras no tevis. Atceries, nav jāuztraucas – tev izdosies!

10

MEŽĀZIS Pirmā dienas puse ļoti pozitīva. Oriģinālas idejas par nākotnes plāniem. Satiksi ļoti neparastus cilvēkus.

11

ŪDENSVĪRS Šodienā tev ir vieta spontāniem ceļojumiem – nelieliem, protams. Neaizmirsti solījumus, ja gribi uzturēt attiecības.

12

ZIVIS Pa telefonu varēs noskaidrot daudz vairāk nekā komunicējot realitātē. Bet nesēdi mājās – dodies dzīvē un izbaudi to.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment