27. jūlija dienas horoskops – pievērsies savām nesakārtotajām problēmām!

1

AUNS Būs arī labākas dienas par šo. Šodien vienkārši nāksies izciest. Neuzvedies tā, it kā būtu labāks par citiem – tas tev var sagādāt jaunus ienaidniekus.

2

VĒRSIS Padomā, ko tava attieksme ir izdarījusi. Noteikti nemaldini cilvēkus, tas tev spēlēs tikai par sliktu. Nedari lietas, kas var likt tev iekulties nepatikšanās.

3

DVĪŅI Pārgalvība būtu jāatstāj uz citu dienu. Šodien būs mierīgs prāts, apkārt mierīgi cilvēki. Pārsteidz citus ar saviem plāniem, bet pārāk daudz gan par tiem nerunā.

4

VĒZIS Visa uzmanība būs veltīta tev, gribi to vai nē. Nāksies mazliet izkāpt no savas čaulas un patērzēt ar cilvēkiem. Šodien iegūsi jaunu, ļoti vērtīgu pieredzi.

5

LAUVA Visiem gribēsies tavu kompāniju, rūpīgi izvēlies, kam to veltīt. Par daudz uzmanības veltīšana vienam cilvēkam var likt tev attapties pilnīgās galējībās.

6

JAUNAVA Šai dienai vajag kārtīgu plānu. Ja tāds būs, atklāsi sevī jaunus horizontus un spējas. Nenoklausies svešas sarunas, sadzirdēsi ko tādu, ko tev nevajag dzirdēt.

7

SVARI Šodien vēlēsies būt pēc iespējas godīgāks, tādēļ neaizskar tēmas, par kurām īsti negribi runāt. Cilvēki, kuri tevi šodien atcerēsies, ir arī tie, kurus tev aizmirst nevajadzētu.

8

SKORPIONS Liksies, ka sēdi uz mākoņa zelta maliņas. Viss notiks tā, kā būsi iecerējis, nebūs nemaz īsti par ko sūdzēties. Rūpīgi seko līdzi veselībai.

9

STRĒLNIEKS Lai visu iecerēto izdarītu, tev būs vajadzīgas 4 rokas. Tomēr tas nav iespējams, tādēļ labāk samazini savus plānus vai ļauj kādam sev palīdzēt.

10

MEŽĀZIS Šodien ir vērts atskatīties pagātnē, lai salīdzinātu, vai atkla nepieļauj tās pašas kļūdas. Tu esi gudrāks, nekā tagad izliecies, tādēļ mazliet padarbini prātu.

11

ŪDENSVĪRS Nebūs tā, ka beigu beigās visiem viss ir labi. Kādam jāpaliek cietējos, un tavā pārziņā būs tas – kuram. Neesi pārāk ļauns pret citiem!

12

ZIVIS Neklausies, ja tev pārmet to, kā tu dzīvo, tā ir tava paša izvēle. Tu šobrīd uz visu skaties caur daudz tumšākām brillēm, nekā viss ir patiesībā. Saņemies un pieliec visam vairāk pozitīvisma!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment