27. marta dienas horoskops – paļaujies uz likteni!

1

AUNS Ja ignorēsi nopietnas lietas, nākotne būs miglaina. Paanalizē savu finansiālo un profesionālo stāvokli, un neskaties uz vecām problēmām.

2

VĒRSIS Nāksies upurēt kaut ko, lai sasniegtu, ko vēlies. Liktenis šodien Tevi pārbaudīs, tādēļ nedzenies pēc nekā, kas Tev nav vajadzīgs.

3

DVĪŅI Šodien viegli tiksi pāri lietām, kas kādreiz sagādāja grūtības. Laba diena romantiskām un draudzīgām izklaidēm- atbrīvojies!

4

VĒZIS Šodien labāk centies nepalikt viens, jo sāksi pārāk daudz domāt. Centies būt komunikablāks, jo tas atnesīs necerētas iespējas.

5

LAUVA Šodien neuzsāc neko jaunu, jo ātri vien par to aizmirsīsi. Domā sākumā par citiem un tikai tad par sevi. Panākumi romantikā!

6

JAUNAVA Uzturi draudzīgu kontaktu ar cilvēkiem pat tad, ja to īpaši negribas. Stiprini attiecības ar radiniekiem – tas būs uz labu.

7

Lasi arī: Katrai Zodiaka zīmei ir savs slepenais ierocis! Uzzini, kāds ir tavs!

SVARI Būsi pat pārlieku pozitīvs, lai arī zvaigznes Tevi visu laiku gribēs atgriezt realitātē. Šodien atradīsi savu dvēseles radinieku

8

SKORPIONS Ja būsi ietiepīgs, riskēsi ar palikšanu vienatnē. Būs grūta diena, bet neatlaidība palīdzēs skatīties pozitīvā virzienā.

9

STRĒLNIEKS Spontānās idejas būs tās labākās, tādēļ šodien neko neplāno. Piepildīsies vēlēšanās, ja apspiedīsi savas bailes.

10

MEŽĀZIS Izvairies šodien no plānošanas- viss nesanāks tā, kā vēlēsies. Ar draugiem runā uzmanīgi- var sanākt pateikt ko lieku.

11

ŪDENSVĪRS Izdari visu, ko vari- Tev ir lielākas iespējas, salīdzinājumā ar sāncenšiem. Piestrādā pie sevis un neignorē savas vajadzības.

12

ZIVIS Nebaidies no neparedzētiem notikumiem. Nekautrējies teikt, ko domā, jo šodien tas būs vajadzīgs. Būs viegli sasniegt mērķus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment