28. augusta dienas horoskops – piesargies no ļaundariem!

1

AUNS Ja būsi atklāts un gādīgs, šodiena solās būt veiksmīga. Viss šodien ir atkarīgs tikai un vienīgi no tavas attieksmes – parūpējies par to, lai tā ir laba!

2

VĒRSIS Par lietām, kas tevi interesē, šodien tev ir jābūt īpaši ziņkārīgam. Neskatoties uz tavu nerimstošo optimismu, ne visas lietas šodien varēsi kontrolēt.

3

DVĪŅI Pilnīga sapratne ar savu partneri šodien piepildīs milzīgu tavu sapni. Pārāk daudz nav ieteicams domāt par materiālajām vērtībām!

4

VĒZIS Mēģini atrast pozitīvo ikdienišķajos dienas notikumos. Viss nav tik slikti, kā tev šķiet. Ar entuziasma palīdzību būs iespējams panākt neticamo.

5

LAUVA Slikta diena atpūtai. Ir iespējams sevi atklāt lietās, kas pēkšņi sāks “raut” uz savu pusi. Izpalīdzība šodien vainagosies ar neticamām lietām.

6

JAUNAVA Centies ievērot katra notikuma specifiku. Mazu detaļu palaišana garām novedīs pie nelaimīgām beigām. Sargi pats sevi!

7

SVARI Būs jāmaina savs skatījums uz lietām. Attapsies, ka ilgi vien problēma ir bijusi tevī. Nav vērts šodien celt strīdus, tāpat nekas netiks atrisināts.

8

SKORPIONS Domā par materiālajām lietām. Vēlēsies pievērsties grāmatām, zināšanām, ļoti ieteicams pieteikties kādiem izglītojošiem kursiem.

9

STRĒLNIEKS Ja paliksi tu pats, būs gaidāmi milzīgi panākumi. Apzinies savus spēkus, tu vari sasniegt daudz vairāk, nekā pats esi iedomājies.

10

MEŽĀZIS Pašam ar sevi būs milzīga iekšējā cīņa – darīt to vai nē? Vienīgais padoms, kas tev šodien ir nepieciešams – paļaujies uz savu intuīciju.

11

ŪDENSVĪRS Aizmirsīsi par sasāpējušajām problēmām, varēsi no tā atpūsties. Ļoti laba sadarbība ar biznesa partneriem – vari taču pieļaut izņēmumus.

12

ZIVIS Tu gribēsi sasniegt tikai un vienīgi labāko. Tad arī ir jādara viss, ko no sevis vari dabūt ārā. Tikai nesadomājies par daudz, uz visu arī neesi spējīgs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment