28. decembra dienas horoskops – piesargies!

1

AUNS Pienākumus labāk atliec uz citu dienu, jo šodien Tev galīgi nebūs nekāds “domājamais”. Nepārkarsē smadzenes un atpūties!

2

VĒRSIS Nekas nav labāks par mierīgu, jauku vakaru, bet Tevi tāds šodien nesagaidīs. Pienākums ir pienākums, tas ir jādara.

3

DVĪŅI Apdomā kārtīgi savus plānus, nav jēgas skriet uz priekšu, ja ceļa galā gaida siena, kurā noteikti ar pieri ieskriesi. Labāk pasēdi un tā mierīgi..

4

VĒZIS Kas notiek ātri un bez piepūles- nemaz nenotiek. Mēģini izdarīt tā, lai Tev ir kārtīgs action. Tev tas šobrīd ļoooti ir vajadzīgs.

5

LAUVA Kas par daudz, tas par skādi. Izvairies no darbu darīšanas pārdozēšanas. Tev tas slikti atspoguļosies uz nākamo nedēļu!

6

JAUNAVA Izplāno kādu jautru izklaidi vakaram- apmeklē kādu pasākumu, vienalga.. Vienkārši piepildi sevi ar mākslu- tas ir vajadzīgs.

7

SVARI Tev nebūs izvēles- jādodas tur, kur plūsma nesīs. Negribēsi rīkoties spontāni, bet šoreiz nebūs nekādas izvēles. Labāk samierinies.

8

SKORPIONS Tev nav iemesla uztraukumam- tas, kas šobrīd notiek, saistīts ar Tavu “ziemas depresiju”. Neuztver lietas pārāk nopietni!

9

STRĒLNIEKS Tev šodien būs vajadzīga palīdzība, tādēļ atsauc atmiņā, kam nesen esi izpalīdzējis, un droši lūdz padomu viņam-neatteiks!

10

MEŽĀZIS Velti šo vakaru romantikai- tā ap Tevi riņķos šodien traki daudz. Dienas laikā nepiesakies uz pārāk daudz pienākumiem-nepanesīsi

11

ŪDENSVĪRS Šī būs diena, kuru varēsi veltīt patīkamām nodarbēm, kuras jau kādu laiku biji atlicis. Tikai neaizmirsti izbrīvēt laiku!

12

ZIVIS Ja sauksi, tad nāks. Paļaujies uz savu šarmu un spēju piesaistīt cilvēkus- tas Tev šodien ļoti palīdzēs. Tikai neskrien vilka nagos!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment