28. marta dienas horoskops – nāksies sevi aizstāvēt!

AUNS

Šodien viss būs jādara diezgan lielā steigā, nevarēsi īsti atvilkt elpu, lai atpūstos un padomātu. Tieši tādēļ visam jau ir jābūt sagatavotam iepriekš un jārīkojas pēc plāna.

VĒRSIS

Atradīsi pierādījumus tam, par ko tev kādu laiku jau ir bijušas aizdomas. Necenties kaut ko baigi mainīt ikdienā, jo šobrīd pārmaiņas tev nenāks par labu. Tiec galā ar vienu problēmu, pirms ķeries pie nākamās.

DVĪŅI

Šodien tev sanāks nepareizi uztvert cilvēkus – domāsi, ka viņu nodomi nav patiesi. Būs sāpīgi kļūdīties šajā jautājumā, jo nāksies samierināties ar sekām.

VĒZIS

Būs grūti saprast, kas īsti notiek tavā galvā, tādēļ nav ieteicams pieņemt pārsteidzīgus lēmumus. Apdomā, centies saprast, bet neizdari nekādus apstākļus mainošus slēdzienus.

LAUVA

Šodien pateiksi kādam par daudz, tādēļ tavi noslēpumi izplatīsies kā jaunākās ziņas. Būs grūti sasmelt atpakaļ izlieto, tomēr no šīs situācijas iegūsi kārtīgu mācību.

JAUNAVA

Īsti nevarēsi atšķirt, kas ir realitāte un kas nē. Vēlams kādu brīdi pavadīt klusībā un vienatnē, lai varētu sakoncentrēt savas domas un saprast, kas īsti šobrīd notiek.

Lasi vēl: Brieduma pazīmes: uzzini, kurā brieduma līmenī atrodies tu!

SVARI

Citi pamatīgi pārpratīs tevi – nezināsi, no kurienes tas īsti nāk, bet pie vainas būs tas, ko pēdējā laikā esi darījis. Atceries, ka ir jādomā arī par citiem, ne tikai par sevi.

SKORPIONS

Nāksies vēlreiz iet cauri kādai smagai situācijai, kuru negribēji atkārtot. Lai nu kā tur nebūtu, šoreiz esi gudrāks un spēcīgāks, tādēļ ilgu laiku šis nevilksies.

STRĒLNIEKS

Jutīsies kā pilnīgi izsmelts, bet, kāpēc tā, nevarēsi īsti saprast. Jānododas enerģiskām lietām, lai vari sevi “savākt atpakaļ kopā”.

MEŽĀZIS

Dažas lietas nevajag balstīt tikai uz saviem pleciem – būs jādod balss tiesības kādam citam un jāuzticas viņam. Gribēsies visu pa savam, tomēr šoreiz tā nevarēs.

ŪDENSVĪRS

Tā kā iepriekš nenovērtēji to, kas tev ir, šobrīd tikai sāksi izjust, cik tas tev bija vajadzīgs. Lai gan prāts nenesīsies uz jautrībām un izklaidēm, tev šodien vajadzētu atpūsties.

ZIVIS

Cerības diemžēl nepiepildīsies. Gribēsi, kā labāk, tomēr izdosies mazliet sliktāk, nekā sākotnēji tika plānots. Varēsi palielīties ar saviem sasniegumiem – citi tos novērtēs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment