28. oktobra dienas horoskops – atrodi laiku atpūtai!

1

AUNS Cilvēki neizrādīs interesi tajā, kas interesē tevi. Neatliec uz vēlāku laiku šodien ieplānotos darbus, citādi vēlāk nāksies nožēlot.

2

VĒRSIS Nāksies fokusēt enerģiju uz pirmo dienas pusi. Kāda cilvēka personība tev kļūs ļoti svarīga, sapratīsi savas pieļautās kļūdas.

3

DVĪŅI No rīta tava diena jau sāksies kā īsta ballīte. Varēsi pilnībā izbaudīt savu dzīvi, cilvēki tevi mīlēs un tuvienieki leposies.

4

VĒZIS Rūpējies par kārtību mājās – ja nebūs kārtība tur, nebūs nekur. Būs slinkums, bet kaut kā ir jāsaņemas un vienkārši jātiek tam pāri.

5

LAUVA Nonāksi tālu no mājām, cerībā sasniegt mērķus. Nebaidies no izaicinājumiem, jo šodien tādu būs daudz. Pats sevi nokaitināsi.

6

JAUNAVA Sakārto visus finansiālos jautājumus, lai iestājas miers. Citu padomi šodien nebūs tev vajadzīgi, labāk neklausies tajos. Rīkojies, kā saka intuīcija.

7

SVARI Šodien tev palaimēsies, cilvēki tevi novērtēs. Laba komunikācija ar bērniem. Nebaidies stāties pretī lielas grupas viedoklim!

8

SKORPIONS Pavisam viegli būs komunicēt. Ja domā, ka priekšā ir stresainas situācijas, tu maldies. Tev nav šodien jābaidas no nekā.

9

STRĒLNIEKS Centies spēlēt pēc noteikumiem. Gribēsies iziet no rāmjiem, bet ir jādomā dažus soļus uz priekšu, pirms to dari. Aktīva komunikācija.

10

MEŽĀZIS Pacietība šodien būs ļoti noderīga īpašība. Citus gribēsies nolikt pie vietas, bet centies no tā izvairīties. Būs piedzīvojumi.

11

ŪDENSVĪRS Mierīgi varēsi izbaudīt to, ko nesīs šodiena. Negaidi, kad kaut kas notiks no sevis, pašam ir ātri jārīkojas, lai būtu rezultāts.

12

ZIVIS Ap tevi drūzmēsies komunikabli un pozitīvi cilvēki. Lai arī pašam garastāvoklis nebūs pārāk labs, ieteicams to mazliet noslēpt no citiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment