29. februāra dienas horoskops – ar jaunu elpu dodies uz priekšu!

1

AUNS Ja iesi tikai pa sevis iemīto taku, neko jaunu nepiedzīvosi. Pieņem izaicinājumus, jo šodien ir diena, kad ne viens vien tev tāds ir gaidāms.

2

VĒRSIS No ārpuses vari rādīt ko vien vēlies, bet tuvākie redzēs tavu patieso būtību. Daudz darba, kas būs jāpaspēj laikā, tādēļ nāksies spēcīgi koncentrēties.

3

DVĪŅI Ja baidīsies no tā, ka piekusīsi, tev nekas neizdosies. Neatmet ar roku iesāktajam, jo tas šobrīd ir labākais, ko dari un kas tev var palīdzēt.

4

VĒZIS Ja sabīsies, aizturēsi elpu, tad arī apstāsies. Neļauj tam notikt. Lai arī ļoti negribēsies, ar sakostiem zobiem būs jānostiprina sava nākotne.

5

LAUVA Jo vairāk ticēsi un jo vairāk patiesības teiksi, jo lielāki būs tavi panākumi. Kāds cits grib ieņemt tavu vietu, tādēļ nāksies pierādīt savu spēku.

6

JAUNAVA Ja būsi skops, tad šodien karma parūpēsies par atmaksu. Izpalīdzi tiem, kuri nonākuši nelaimē, lai arī neuzskati, ka tas ir tavs pienākums.

7

SVARI Ieklausies citu idejās, jo tās teiks tev priekšā, kā dzīvot. Ja ir daudz uztraukumu, ieteicams šodien pavadīt daudz laika vienatnē.

8

SKORPIONS Šodien tev būs nešpetns garastāvoklis – vairāk pašpārliecinātības, un sāksi iet pareizajā virzienā. Ieklausies, ko tev saka citi!

9

STRĒLNIEKS Ja kaut ko stipri vēlēsies, tad šodienas enerģētika ļaus tam piepildīties. Koncentrējies uz sev svarīgāko un tikai tad uz blakuslietām.

10

MEŽĀZIS Lai arī apkārt būs cilvēki, kurus uzskati par nevisai gudriem, nāksies ar to samierināties. Daudz darba, kas prasīs ļoti milzīgu atdevi.

11

ŪDENSVĪRS Lai arī sapņi mazliet izplēn, nav nekādas vajadzības padoties. Jāatceras, ka ir kāpumi un kritumi – šobrīd tev vienkārši iet mazliet grūtāk.

12

ZIVIS Nāksies saņemties, lai kaut ko vispār izdarītu. Apmeklē kādu izglītojošu pasākumu – tas šodien nāks par labu tavai garīgajai veselībai.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment