29. marta dienas horoskops – jācenšas iejusties!

AUNS

Nebūs īsti vajadzīgais garastāvoklis, lai darītu to, kas bija ieplānots. Meties jaunos piedzīvojumos, lai arī nebūs vēlmes, šodien nonāksi pie vērtīgām mācībām.

VĒRSIS

Varēsi beidzot izdarīt secinājumus par konkrētiem cilvēkiem. Slinkums darīs savu, tomēr jāpaveic būs daudz. Vakarā neko daudz neieplāno, jo būs pamatīgs nogurums.

DVĪŅI

Liksies, ka neesi ne īstajā vietā, ne laikā. Apdomīga rīcība būtu tas, kas tev vajadzīgs, tomēr prāts būs tik impulsīvs, ka prātīgi rīkoties nespēsi. Centies tomēr mazliet piebremzēt.

VĒZIS

Nevajag uzreiz atteikties no iespējas tikai tādēļ, ka tā ir biedējoša. Pieņem izaicinājumu, ja tas šķiet saistošs. Tev no šodienas varētu pavērties diezgan plaši nākotnes vārti.

LAUVA

Zināsi visu, ko pateikt – gan īstajā vietā, laikā, intonācijā un skaļumā. Cilvēki tevi novērtēs, bet tu nedrīksti ērti iekārtoties, jo, lai padarītu šodien veicamo, jākāpj ārā no komforta zonas.

JAUNAVA

Kārtīgi izjautā cilvēkus par situāciju – tev jāsavāc pietiekami daudz informācijas, lai izdarītu kādus secinājumus. Noteikti nesaki neko tādu, ko vēlāk varētu nožēlot.

Lasi vēl: Lūk, cik liesmojošie šoti var būt bīstami – šim vīrietim nepaveicās (+ VIDEO)

SVARI

Atkal šķitīs, ka slīdi prom no pareizās takas. Tā arī ir, domas neiet pareizajā virzienā. Šodien svarīgi atcerēties, ka, ja ir vajadzīga palīdzība, to lieliski var atrast draugos.

SKORPIONS

Nedomā, ka visi ir nostājušies pret tevi – tā nebūt nav. Ja gribi, lai saņemtu vairāk atbalsta, tad esi blakus cilvēkiem, komunicē ar viņiem arī tad, kad tev no viņiem nekas nav vajadzīgs.

STRĒLNIEKS

Šodien parādīsies tava sliktā puse, jo tiksi izprovocēts. Centies savaldīties, cik vien iespējams, citādāk vari iekulties pamatīgās nepatikšanās, bet, kā tikt ārā, nezināsi.

MEŽĀZIS

Nesatraucies par gaidāmajiem jaunumiem – viss vēl ir tālu priekšā. Būs pamatīgs sacensības gars, kas nodrošinās labu pozīciju, par kuru varēsi lepoties.

ŪDENSVĪRS 

Nevajag visu uzsākt uzreiz. Esi izlēmis mainīt kaut ko, bet tas ir jādara pamazām. Nāksies šodien atteikties no kaut kā, ko laidīsi vaļā negribīgi, bet tas ir uz labu.

ZIVIS

Izdomā kārtīgi, pirms kaut ko saki. Tavi vārdi šodien būs ļoti nozīmīgi, tev ir jādomā, kā tie var ietekmēt citus. Neizturēsies vieglprātīgi, tad šī diena sola labas ziņas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment