29. septembra dienas horoskops – pārvari pats sevi!

AUNS Neierasti, bet šodien ieteicams atpūsties tad, kad vēl ir gaišās dienas stundas. Izvairies no stresa situācijām, dienas beigās saspringta situācija.

VĒRSIS Būs viegli aizsvilties. Centies palikt mierīgs par katru cenu. Ja baidies no asām pārmaiņām, izvairies no kardināliem lēmumiem.

DVĪŅI Nav īstais laiks blakuslietām. Nepievērs uzmanību nepastāvīgām lietām. Nepadodies pirmo grūtību priekšā, jo šodien tādas būs.

VĒZIS Esi uzmanīgs, kad izvēlies draugus un sabiedrotos. Šodien būs sarežģījumi. Tu atrodies uz pareizās takas, bet vari aiziet šķībi.

LAUVA Kāds pret tevi izturēsies netaisni, ar šaubām un parādīs savu ļauno pusi. Būs daudz pārsteigumu, kuriem ir jāsagatavojas.

JAUNAVA Nav īstais laiks svarīgiem, stratēģiskiem lēmumiem. Šodien nevajag būt pārāk draudzīgam ar citiem, pastāvi par sevi!

SVARI Šodien nevajag veidot, labot vai izbeigt attiecības. Vairāk uztraucies par pienākumiem, kuri ir palaisti garām un nokavēti.

SKORPIONS Pilnīgi krasa plānu maiņa. Nepaļaujies uz to, ko dzirdi pirmajā vietā. Tev vajag vairāk savas personiskās vietas.

STRĒLNIEKS Pat visvienkāršākās aktivitātes šodien var piedzīvot nelaimi. Būs grūti tikt galā ar visiem pienākumiem, jo tie nemitīgi papildinās.

MEŽĀZIS Šodien tu iegūsi papildus enerģiju. Neiztērē to lieki! Attiecības ar citiem šodien nebūs tās labākās, tādēļ vairāk laika velti sev.

ŪDENSVĪRS Nesaskaņas ģimenē. Centies mierīgi izskaidrot situāciju un atrisināt to. Ja parādīsies nevajadzīgs stress, arī citas lietas saies grīstē.

ZIVIS Lielas problēmas pēkšņi kļūs pavisam nesvarīgas. Nepaļaujies tikai uz sevi: tev būs šodien nepieciešama citu palīdzība.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment