3. aprīļa dienas horoskops – izvērtē savas prioritātes!

AUNS

Nevarēsi īsti sev piedot to, kas jau kādu laiku grauž sirdsapziņu. Ir vērts par to izrunāties. Lai arī tev tā nešķiet, ja novelsi to no saviem pleciem, tev tiešām kļūs vieglāk.

VĒRSIS

Esi uzmanīgs, kam uzticies. Visi nav tavi draugi – tev tas ir rūpīgi jāpārdomā, pirms cilvēkiem uztici bez maz vai savu dvēseli. Lai nenāktos ļoti vilties, šodien centies būt piesardzīgs.

DVĪŅI

Būsi par sevi labākās domās nekā vajadzētu, bet tas ir tikai uz labu, jo šobrīd tāda attieksme tev ir vajadzīga. Ir vairākas lietas, kas vēlreiz jāapdomā, bet šodien tās noliec maliņā.

VĒZIS

Apsvērsi situāciju no visām iespējamām pusēm. Šāda pieeja radīs pārāk lielu piesardzību, kas atņems visu jautrību. Ienes dzīvē vairāk spontanitātes – rīkojies, nedomājot par sekām!

LAUVA

Nevarēsi sadzīvot ar kādu, ar kuru kopā būs jāpavada diezgan ilgs laiks. Šodien būs pamatīga kavēšanās atmiņās, kas neļaus domāt racionāli – tādu tevi neviens ilgu laiku nebūs redzējis.

JAUNAVA

Būs sajūta, ka pats sevi esi izsitis no sliedēm. Padomus vari meklēt pie ģimenes locekļiem – pat cilvēki, kuru saprātu neesi īsti novērtējis, šajā situācijā varēs sniegt ļoti vērtīgus ieteikumus.

Lasi vēl: Kā attīstīt derīgus ieradumus? + Gribasspēka tests

SVARI

Rīkosies, nedomājot par citu jūtām. Dīvainākais ir tas, ka pats to apzināsies, bet tik un tā darīsi tā, kā ienāk pašam prātā. Par spīti visam negatīvajam, jautrība un viegls prāts tev šodien ir garantēti!

SKORPIONS

Būsi pilnīgi nesatricināms – stāvēsi priekšā sev un saviem tuvajiem kā klints. Neviens, kurš tev interesē, netiks aizskarts, par to tu šodien varēsi parūpēties. Tā tik turēt!

STRĒLNIEKS

Pagātnes rēgi šodien neliks tev mieru, nevarēsi no tiem vien atkratīties. Tu par to esi stiprāks, un tu to ļoti labi zini. Ignorēšana šodien pret praktiski visu būs labākās zāles.

MEŽĀZIS

Necenties citiem tik ļoti ieskaidrot savu viedokli, lai arī kā to gribēsies. Bez jēdzīga pamatojuma tavam viedoklim nebūs nekādas vērtības. Labāk mierīgi apdomā visu, ko gatavojies darīt.

ŪDENSVĪRS

Šodien visi tuvie cilvēki būs nostājušies tavā pusē, tādēļ garantēts, ka tu nejutīsies viens. Izdomā jau iepriekš, ko teiksi – nedrīksti ielaisties sarunās, neko nezinot.

ZIVIS

Nāksies piedzīvot daļēju apkaunojumu, kas citiem šķitīs nekas liels, bet tev liksies, ka nu ir pienācis laiks ielīst zemē. Situācija neļaus koncentrēties un galīgi būs izsitusi tevi no sliedēm.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment