3. augusta dienas horoskops – nepalaid garām izdevību!

1

AUNS Šodien tev jādzīvo tā, it kā rītdienas nemaz nebūtu – ar pilnu krūti. Cilvēkiem būs vajadzīga tava palīdzība, esi blakus, lai to varētu sniegt.

2

VĒRSIS Nākotnes sapņi raus tevi ārā no rutīnas pārmāktās ikdienas. Liksies, ka gribi kavēties pagātnē, bet nākotne tomēr parādīsies gaišākās krāsās.

3

DVĪŅI Esi nopietns par to, ko saki citiem, jo tevī šodien patiešām klausīsies un uzticēsies. Sagaidīsi nopietnu ziņu, ar kuru būs jādalās arī ar citiem.

4

VĒZIS Neļauj citiem pamanīt savas vājās vietas – tas tevi nopietni apdraudēs. Kā uzskatīsi, tā arī rīkojies. Realitāte tev dos zaļo gaismu, lai tu varētu turpināt kustēties uz priekšu. 

5

LAUVA Visums tevi nesīs pilnīgi jebkur, kur tik paskatīsies. Priekšā gaida nopietna veiksme, bet tev pašam ir jāizdomā, vai tas ir patiešām tas, ko tu vēlies.

6

JAUNAVA Būsi mazliet uztraukts, jo fantāzijas arī paliks par tikai tādām. Tev būs iespēja beidzot darboties slepeni, kad neviens par taviem plāniem nenojautīs.

7

SVARI Tu šodien nevēlēsies praktiski nekādas sarunas. Ļauj sev no tā visa atpūsties. Būs nepieciešams drauga plecs, lai šodienas sāpi varētu tā kārtīgi izsāpēt.

8

SKORPIONS Šodien tu vari pārsteigt pilnīgi jebkuru – pat pats sevi. Tomēr atceries, ka vienmēr kāds stāv aiz muguras un skatās uz tevi ar skaudību.

9

STRĒLNIEKS Būs tik daudz iespēju, kas klauvēs pie durvīm, ka nespēsi izvēlēties. Atceries, ka pat pašām labākajām ziņām ir sava cena, kas tev būs jāmaksā.

10

MEŽĀZIS Tev sagādās neērtības tas, kādā veidā kāds cits izrādīs savu prieku. Mēģini vairāk saprast citu domāšanu – tad šodien nekas traks un pārsteidzošs nebūs gaidāms.

11

ŪDENSVĪRS Šodien kāds atvērs tavu to personības pusi, kuru tu tik cītīgi biji slēpis. Mazliet gribēsi izmantot citus cilvēkus, bet tev ir jāatceras, kur tam ir mērs.

12

ZIVIS Liksies, ka esi pazudis citā dimensijā, tomēr spēsi savākt sevi kopā. Apkārt notiek daudz vairāk, nekā tavas acis spēj uztvert, tāpēc atver tās vaļā tā kārtīgi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment