Taksista darbs it nemaz nav garlaicīgs jeb 3 gadījumi, kad taksistu rīcība pārsteidz

 

Taksists, kurš iebaroja savām pasažierēm diurētiķus, lai varētu skatīties, kā viņas urinē

a99478_taxi_2-pee-drug-passengers

Paldies Dievam, šis taksists ir aiz restēm. Viņš ar diurētiķiem pārkaisīja dažādus našķus, kurus piedāvāja savām pasažierēm. Viss norisinājās Osakā, Japānā. Process norisinās šādi: taksists jau brauciena sākumā izvēlas garāko maršrutu līdz galamērķim un uzreiz pacienā pasažieri ar “diurētiskajiem” krekeriem. Kad sievietēm izmisīgi ir nepieciešams apmeklēt tualeti, tad viņš iedod pasažierei vienreizlietojamo absorbējošo paladziņu un aicina viņu urinēt turpat taksometrā. Izrādās, ka izvirtulis slepus filmē taksometra aizmugurējo sēdekli, lai redzētu, kā pasažieres mokās un tad urinē.

Taksisti, kuri nemaksātājus noķer, liek viņiem izģērbties un nokrāsoties ar briljantzaļo šķīdumu

Lasi vēl: Taksists piebrauca pie vecas kundzītes; viņas lūgums taksistu pārsteidza!

a99478_taxi_102

Iļja Mašenskijs no Ņižnijnovgorodas aizsāka šo tradīciju. Tagad vietējie taksisti turas kopā un palīdz viens otram notvert nemaksātājus. Par sodu vīriešiem ir jāizģērbjas un jāsasmērējas ar briljantzaļo šķīdumu, bet sievietēm jānosmērē seja ar briljantzaļo šķīdumu. Nereti taksisti izvieto video internetā kā brīdinājumu pārējiem, jo nu jau Krievijā nemaksāšanas gadījumi par taksometra pakalpojumiem kļūst īpaši bieži. Policija ir informēta par šādu izrēķināšanos, bet nerīkojas.

https://youtu.be/8ca7H1uVFAQ

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/QrjOvB</cite>

    Japāņi ir reāli perversa nācija. Viņiem taču ir arī tie biksīšu automāti, kur, līdzīgi kā pie mums kafiju vai cepumus, automātā uz ielas var iegādāties nedaudz panēsātas sieviešu biksītes.
    Neatliec uz rītu, ko vari izdarīt jau šodien. Paņem savu Džekpotu nesošo Laimīgo Biļeti jau tagad un sāc 2017. gadu ieejot dzīvē, par kādu vienmēr esi sapņojis!

Leave a Comment