3. marta dienas horoskops – parādīsies izdevība!

AUNS

Uzzināsi jaunumus, kas ļaus šodien atviegloti uzelpot. Nevajag cilvēkiem bāzties virsū ar savām problēmām – ar tām galā būs jātiek pašam.

VĒRSIS

Būsi patīkami satraukts par gaidāmo. Nevarēsi īsti izvēlēties starp diviem variantiem, tādēļ palīdzība būs jālūdz citiem, lai arī cik ļoti to negribētos.

DVĪŅI

Nevajag uztraukties par zaudējumu, jo tas nozīmē, ka tu mēģināji. Gribēsies padoties, bet šoreiz ir jāmēģina vēlreiz un vēlreiz, līdz izdodas.

VĒZIS

Diena ar vairākiem patīkamiem satraukumiem. Vakars būs mazliet garlaicīgs, bet, ja laicīgi visu izplānosi, tad būsi patīkami pārteigts.

LAUVA

Nevarēsi izlemt, kā īsti rīkoties, lai nodarītu mazāko kaitējumu. Apkārt būs daudz labu cilvēku, kuri būs gatavi tev palīdzēt, tomēr pašam vien būs jātiek galā.

JAUNAVA

Šodien vari daudz nedomāt un vienkārši izbaudīt to, ko dzīve piedāvā. Vakaram jābūt mierīgam, tādam, kurā vari smelties īstu enerģiju.

Lasi vēl: Šausmīgākais cirks pasaulē – šo apmeklētu tikai paši drosmīgākie!

SVARI

Gribēsi citiem pārmest to, ka nejūties labi, lai gan tā ir tevis paša vaina. Kaut ko būs jāsāk darīt lietas labā, ja vēlies dzīvē atgriezt līdzsvaru.

SKORPIONS

Cilvēki ar skaudību skatīsies uz taviem panākumiem, bet tu nedrīksti tam ļaut sevi ietekmēt. Piedomā vairāk pie savas veselības, ievēro profilakses pasākumus.

STRĒLNIEKS

Nevajag citos pārāk daudz klausīties, šoreiz tavs viedoklis tev būs tas labākais. Tu zini, kāda pieeja šai situācijai ir vajadzīga. Nāksies tikai saņemties.

MEŽĀZIS

Diena, kad vajadzētu mazliet izslēgt savu egoismu. Šodien tev ir jābūt ar citiem un jāpastāv par citiem, nedomājot par to, kādu labumu no tā gūsi tu.

ŪDENSVĪRS

Priecīgas ziņas, kas mainīs visu skatījumu uz situāciju. Savā priekā dalies ar citiem, jo tavs pozitīvisms šodien būs diezgan lipīgs – izmanto to!

ZIVIS

Apdomā labi, ko tu vēlies, jo šodien būs diena, kad viss būs jāizlemj. Necerēti panākumi jomā, par kuru vienmēr biji šaubījies – rīkojies, lai nebūtu nekas jānožēlo.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment