Opel OnStar saņem Inovācijas balvu

Personīgā savienojamības un palīdzības sistēma Opel OnStar ir izpelnījusies atzinību. Tehnoloģiski attīstītu risinājumu demokratizēšana ir viena no Opel stiprajām pusēm.

Opel OnStar apbur žūriju kategorijā “Tehnoloģija”

Opel OnStar, jaunā personīgā savienojamības un pakalpojumu palīgsistēma ieguvusi pirmo “Inovācijas balvu”, ko pasniedz Francijas autoindustrijas žurnāls “Auto Moto”. Personīgais sargeņģelis ieguva pirmo vietu kategorijā “Tehnoloģija”, izturot sīvu konkurenci cīņā ar Audi un Volvo. Žūriju, kuras sastāvā bija autonozares žurnālisti un nozarē ietekmīgas personas, īpaši pārsteidza fakts, ka Opel ražo pirmklasīgas tehnoloģijas, tādas kā OnStar, kas pieejamas plašai sabiedrībai. “Mēs esam gandarīti, ka esam saņēmuši pirmo ‘Inovācijas balvu’. Tas ir vēl viens pierādījums tam, ka tirgus ir gatavs Opel OnStar, mūsu jaunajai personīgajai savienojamības un palīdzības sistēmai,” sacīja Opel mārketinga vadītāja Tīna Millere. “Tehnoloģiski attīstītu risinājumu demokratizēšana ir viena no Opel stiprajām pusēm, un mēs padarām Opel OnStar pieejamu visiem modeļiem no KARL līdz pat Insignia,” viņa piebilda. Opel OnStar piedāvā plašu pakalpojumu klāstu no automātiskās ziņošanas par sadursmi līdz automašīnas diagnostikai un palīdzībai automašīnas zādzības gadījumā. Turklāt Opel OnStar pārvērš automašīnu jaudīgā 4G/LTE Wi-Fi tīklājā.

Opel OnStar saņem Spānijas Inovācijas balvu ceļu satiksmes drošības jomā

Personīgā savienojamības un palīdzības sistēma Opel OnStar ir izpelnījusies atzinību, saņemot “Ponle Freno AXA” (“Stop Them”) balvu ceļu satiksmes drošības inovācijas un attīstības kategorijā. Madride. Opel pārdošanas vadītājs Spānijā Enriko de Lorenci ceremonijā Senāta pilī Madridē saņēma balvu kategorijā “Inovācija un attīstība ceļu satiksmes drošības jomā”. Balvu pasniedza apdrošināšanas uzņēmuma “AXA” – kas sponsorēja šo kategoriju – klientu apkalpošanas direktors Hosē Marija Plaza.

“Ponle freno” ir pilsoņu platforma, kuru atbalsta mediju uzņēmums “Atresmedia”. Tās ietvaros tiek izstrādāti pētījumi, lai uzlabotu mūsu ceļu drošību un kvalitāti, un tās mērķis ir izglītošana šajā jomā. Šī balva nozīmē, ka tiek atzinīgi novērtētas OnStar sistēmu tehnoloģiskās inovācijas ceļu satiksmes drošības jomā ar plašu tehnoloģiju klāstu apvienojumā ar personisko palīgsistēmu un ekskluzīviem mobilitātes pakalpojumiem un savienojamību, kas nupat ieviesta visos Opel modeļos.

Rakstu iesaka: 

Avots: opel.autofavorits.lv/onstar

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment